Steffen Iversen vraker Northug og Mosvik. Gjør comeback for Herd

Skal spille for Herd i 3. divisjon.

GJØR COMEBACK: Steffen Iversen gjør comeback på fotballbanen for Herd som ledes av Amund Skiri, her med ryggen til etter at Aalesund og keeper Adin Brown har scoret mot Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
GJØR COMEBACK: Steffen Iversen gjør comeback på fotballbanen for Herd som ledes av Amund Skiri, her med ryggen til etter at Aalesund og keeper Adin Brown har scoret mot Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Steffen Iversen var i sine spillende dager en meget attraktiv mann på fotballbanen, men også etter endt karriere knives det om den tidligere stjernespissen.

Petter Northug har lenge vært ute etter å signere Iversen til sitt Mosvik i 6. divisjon, men nå kan det se ut som om Northug må belage seg på å finne en annen erstatter for seg selv når han nå begynner skisesongen for fullt.

Iversen har nemlig sagt ja til å spille for Herd i 3. divisjon.

Eldrebølgen Spillende trener for Herd er Amund Skiri. De to kjenner hverandre godt, og jobber blant annet sammen i Cmores fotballstudio. Herd har allerede sikret seg opprykk til 2. divisjon med tre kamper igjen av sesongen.

- I første omgang blir dette ei lita markering på at Herd er klare for toppfotballen igjen. Det markerer vi med å ha med en av Norges fremste toppfotballspillere gjennom tidene, sier Amund Skiri til smp.no.

Iversen signerte for Herd før overgangsvinduet stengte, men overgangen har blitt holdt hemmelig fram til nå. Skiri utelukker ikke at gjesteopptredenen kan bli mer permanent.

- Vi må nesten se det an, men jeg har et lite håp om at Spjelkavik-kampen ikke blir Steffens eneste kamp for oss. I dagens eldrebølge innenfor fotballen skal du i alle fall aldri si aldri, sier Skiri.