Steffen må ha kjevelås

LONDON (Dagbladet): Steffen Iversens kjevebeinsbrudd er alvorlig, og kan holde ham borte fra fotballen i et par måneder. I går ble Steffen operert, og nå venter kjevelås og fullstendig hvile i ukene framover.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Her ligger Steffen med brukket kjevebein. Nå må han gå med kjevelås i to måneder.

Steffen Iversen fikk Liverpool-keeper David James' knyttneve i ansiktet, og ble liggende igjen i feltet. Han måtte gå ut med store smerter noen minutter seinere, og Tottenhams lege fryktet det verste.

- Kraftig brudd

Etter pausen ble Steffen Iversen kjørt til et privat sykehus, og røntgenbildene viste et kjevebein som hadde fått en skikkelig smell.

- Det var et kraftig brudd, både i overkjeven og nedover. Han ble operert klokka 17 i går, og vil bli på sykehuset et par dager framover, forteller Ståle Bergmann, som er en god venn av Steffen.

Store smerter

Steffen hadde store smerter da han kom hjem fra sykehuset søndag kveld, men greide å sove etter at han hadde tatt de smertestillende tablettene legen hadde sendt med ham.

Han greide ikke å spise, og forholdsvis tidlig i går reiste han tilbake til sykehuset for å bli operert.

Med sugerør

Nå venter flere ukers hvile på Steffen. Når han kommer hjem, må han bruke sugerør for å ta til seg næring. Legene vil montere kjevelås, og gir Steffen strenge restriksjoner på å snakke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer