Steffen må overbevise

Manager George Graham har gitt Steffen Iversen (21) og de øvrige Tottenham-spillerne en frist på fire uker. De som ikke har overbevist den nye sjefen innen utgangen av oktober, har neppe noen framtid på White Hart Lane.

- Det blir nok mange utskiftninger, men jeg hører til her, sier Steffen Iversen til Adresseavisen.

I tur og orden har George Graham hatt spillerne inne til medarbeidersamtaler de siste dagene. Graham vil gi hver og en av dem en fair sjanse før han begynner å øse ut de omlag 200 millioner kronene han har fått til spillerinnkjøp. Den norske stjernen var en av de første som ble bedt om å innfinne seg på kontoret til George Graham.

- Det ble en hyggelig samtale. Han ville vite hvordan det sto til med helsa, og jeg fortalte som sant var at den ikke hadde vært bedre på lenge. Det viste seg at han hadde gode kunnskaper om meg. Graham fulgt meg nøye i Rosenborg-tiden, og selvsagt etter at jeg kom til England. Jeg synes at vi fant tonen, fastslår Iversen.

Autoritær

Han ble erklært friskmeldt bare to dager før George Graham ble ansatt.

- Takk og pris. Nå er det bare opp til meg, sier Steffen, som scoret i sitt comeback mot Leeds - Grahams tidligere klubb - for to uker siden.

George Grahams lederstil er velkjent i England. Både i Arsenal og Leeds kvittet han seg raskt med primadonnaene. I Tottenham er mange spent på hvor lenge Graham holder ut med franskmannen David Ginola.

- Så vidt jeg skjønner bruker ikke Graham å røske opp alt over natta. Lagmoral er et viktig element i Graham-ideologien, og der har han sikkert en del å lære oss.

Managerskiftet betyr strengt tatt ikke så mye for 21-åringen.

- Jeg ville uansett vært mest opptatt av å komme i gang etter skadeavbrekket. Jeg føler at jeg har mye å ta igjen i Tottenham, sier Steffen Iversen til avisen.

(NTB)