Steffen må overbevise

Manager George Graham har gitt Steffen Iversen (21) og de øvrige Tottenham-spillerne en frist på fire uker. De som ikke har overbevist den nye sjefen innen utgangen av oktober, har neppe noen framtid på White Hart Lane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det blir nok mange utskiftninger, men jeg hører til her, sier Steffen Iversen til Adresseavisen.

I tur og orden har George Graham hatt spillerne inne til medarbeidersamtaler de siste dagene. Graham vil gi hver og en av dem en fair sjanse før han begynner å øse ut de omlag 200 millioner kronene han har fått til spillerinnkjøp. Den norske stjernen var en av de første som ble bedt om å innfinne seg på kontoret til George Graham.

- Det ble en hyggelig samtale. Han ville vite hvordan det sto til med helsa, og jeg fortalte som sant var at den ikke hadde vært bedre på lenge. Det viste seg at han hadde gode kunnskaper om meg. Graham fulgt meg nøye i Rosenborg-tiden, og selvsagt etter at jeg kom til England. Jeg synes at vi fant tonen, fastslår Iversen.

Autoritær

Han ble erklært friskmeldt bare to dager før George Graham ble ansatt.

- Takk og pris. Nå er det bare opp til meg, sier Steffen, som scoret i sitt comeback mot Leeds - Grahams tidligere klubb - for to uker siden.

George Grahams lederstil er velkjent i England. Både i Arsenal og Leeds kvittet han seg raskt med primadonnaene. I Tottenham er mange spent på hvor lenge Graham holder ut med franskmannen David Ginola.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer