Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffen merket ikke skaden

LEEDS (Dagbladet): Leeds- Tottenham 1-1. Steffen Iversen spilte hele kampen, kunne scoret og kjente ingen ting til skaden. Med cupretur på White Hart Lane er det svært lite å klage på.

- Sjansen jeg fikk så nok større ut enn den var, sier Steffen til Dagbladet. - Stussen fra Ferdinand kom litt for brått på meg. Og i en høyde som gjorde det like vanskelig å bruke hodet som beinet gikk det som det gikk. Jeg er ikke irritert på meg sjøl av den grunn. # Fordi:

- Det viktigste er at jeg føler meg skadefri. Jeg er sjølsagt spent på hvordan det vil føles i dag, men uansett vil jeg være klar igjen til tirsdag (Wimbledon i ligacupen). Og den kampen er mye viktigere enn den vi spilte her mot Leeds. Vinner vi den er vi på Wembley, sier Steffen.

Tim Sherwood spilte sin første Tottenham-kamp fra start og scoret. Det så lenge ut som et seiersmålet. Men så kom Ian Hart og klemte inn en fra distanse. Og ordnet omkampen.

- Litt synd for det var vi som hadde de største sjansene.

- Da målet kom følte jeg vi hadde god kontroll bakover også, sier Steffen Iversen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media