Steffen og Leo bak ny Spurs-seier

LONDON (Dagbladet): Tottenham-Coventry 3-2. Manager Graham nevnte to spillere ved navn i går under vignetten kvalitetsspillere. Med god grunn. Både Steffen Iversen (volleylobb) og Øyvind Leonhardsen (helvolley) fikk Spurs-fansen til å hyle: DRØMMETREFF.

Steffens mål:

7 minutter var gått. Backen Maurico Taricco slo en 40 meters tversoverball inn i feltet. Steffen var i trøndersiget og kastet seg fram. En volleylobb inn der hvor slike hører hjemme. Nydelig.

Det neste kvarteret hadde samme Iversen tre andre opplagte målsjanser, men det ble med en kassesuksess.

Baggen full

- Steffen laget et fantastisk mål, men både torsdag og i dag burde han ha hatt bagen full, sier en strålende fornøyd manager, George Graham.

Armstrongs mål : 49. minutter og corner, og da går ingen høyere enn Iversen som header mot mål, ballen stoppes av Chris Armstrong. Han tverrvender og kiler ballen inn i hjørnet.

- Steffen viser klasse, han er involvert i det meste som skjer foran motstanderens mål, fortsetter Graham.

Leos mål:

En perle i det 51. minutt. Chris Armstrong triller ballen ut fra 16-streken til Steffen. Han kobler inn som autopiloten som veit at Leo kommer på det berømte maratonløpet. Steffen slå en høydedrage inn i feltet. Leo får ballen med seg på hodet, demper. Fra ti meter dundrer han til på hel volley. Nettsus og dus på White Hart Lane foran 35239 tilskuere.

Sliten Leo

- Jeg er sliten, men samtidig er det en så bra flyt i laget at det går, men det skal bli godt med en ukes hvile, sier Leo, som innrømmer én ting:

- I min karriere tror jeg ikke jeg har spilt bedre enn det jeg gjør nå.

Steffen er også i go'siget sjøl om scoringsbagen langt fra en full:

- Er det ikke flaut hvis radarpar-Leo blir toppscorer og ikke du?

- Hø, det er lenge igjen av sesongen, sier Steffen og ler.

- Du hadde tre 100 prosentsjanser til i dag?

- Jeg kan ikke score på alle sjansene veit du, det viktigste var at vi vant, sier Steffen Iversen omringet av autografjegere.

DRØMMETREFF: Steffen Iversen ordnet 1-0 til hjemmelaget etter 7 minutter.