Cupen

Steffen om RBK-hån: - Jeg løy ikke

Sist gang han møtte Rosenborg med en annen klubb, slo han dem i serien. «Rosenborg er ræva», sang han med Vålerenga. Nå vil Steffen Iversen vise null nåde igjen.

TRENERKARRIERE: Steffen Iversen har trent Trygg/Lade siden desember. I kveld får klubben storfint besøk av Rosenborg. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet
TRENERKARRIERE: Steffen Iversen har trent Trygg/Lade siden desember. I kveld får klubben storfint besøk av Rosenborg. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Rosenborg møter i kveld Trygg/Lade i første runde i cupen. Trener for 4.-divisjonsklubben er Steffen Iversen (41), en av Rosenborgs mest kjente spillere gjennom tidene.

Men tro ikke at Iversen og hans spillere har tenkt å stå med lua i hånda når storebror i Trondheim kommer på besøk. Iversen har spilt mot Rosenborg tidligere - som Vålerenga-spiller - og vunnet. Året var 2005, sist gang Vålerenga ble seriemester.

Iversen utelukker ikke en cupbombe i kveld. Den gang - som Vålerenga-spiller - skapte han oppstandelse da han sang «Rosenborg er ræva» sammen med lagkameratene.

- Jeg har vært med å slå Rosenborg før. Så hvorfor ikke nå også? sier en offensiv 4.-divisjonstrener til Dagbladet.

- Ja, mange husker at du sang «Rosenborg er ræva» på Vålerengas sølvfest i 2004?

- Da var jeg i Vålerenga. Og de var ræva. Så jeg løy ikke, sier han. Og setter opp et smil.

Giftbombe

Iversens hån var som å slippe en giftbombe over Lerkendal. At en av deres tidligere yndlinger sto på en scene i Oslo og raljerte, var drøy Lerkendal-kost.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer