Steffen pipes ut

Manager Glenn Hoddle rykket i går ut og ba Spurs-fansen slutte å mobbe Steffen Iversen (26). Men «Litj-Ivers» forstår ikke hvorfor: Han har ikke hørt noen mishagsytringer fra publikum.

LONDON (Dagbladet): - Jeg har ikke merket noe. Verken piping eller skjellsord, sier Steffen til Dagbladet. I går kveld var han sammen med lagkameratene på plass i Birmingham foran kampen mot Ronny Johnsen og Øivind Leonardsens Aston Villa.

Hoddle sier til avisa Daily Mail at fansen må slutte å pipe og rope ukvemsord til Steffen Iversen og heller oppmuntre ham slik de gjør med Robbie Keane.

- Steffen er en veldig god spiller og vil lage mål for oss. Vi arbeider med et par ting han kan bli bedre på, men det ville ikke hjelpe hvis fansen kritiserer ham, sier Hoddle.

Han ber om at alle spillerne får en sjanse.

- Hvis fansen støtter dem vil de spille 100 ganger bedre.

Måltørke

Etter jul har Steffen Iversen fått mye spilletid, og sist søndag spilte han fra start - uten å imponere.

- Men jeg hørte som sagt ingenting fra publikum, gjentar 26-åringen til Dagbladet.

Han har vært skadeforfulgt i de snart sju åra han har vært i Tottenham. Men han har likevel laget 58 mål på 145 kamper for laget - en merittliste fansen burde være fornøyd med.

- Ja, det er ikke så verst, sier Steffen.

Men denne sesongen har han stort sett vært skadefri, men det har blitt mye benkesliting og en gedigen måltørke. Til jul ønsket han seg mer spilletid - og ble bønnhørt av julenisse-Hoddle.

Nå ønsker han seg nettsus.

Bedre trent

- Ja, det hadde vært topp, ler Steffen. Som føler seg i god form, faktisk mener han at han er bedre trent enn på mange år.

- Jeg har jo stort sett bare vært skadet, kommet tilbake, uten å ha opparbeidet meg det treningsgrunnlaget jeg skulle ha, og så blitt skadet igjen, sier han.

Kontrakten hans går ut etter neste sesong, i juni 2004. Det tenker han ikke på nå, men når det nærmer seg sesongslutt vil det være aktuelt å snakke om framtida - i Tottenham, hvor han stortrives.

Teddy på plass

- Har du snakket med Hoddle om framtida?

- Nei, sier Steffen.

Og legger til at han ikke har snakket med manageren om noe spesielt den siste tida. Og slett ikke om mobbing fra publikum. Men han forteller at stemningen er god i laget etter målorgien mot Everton (4- 3) sist søndag.

- Vet du om du får spille mot Villa?

- Nei, det får vi vite noen timer før kampen. Men vi har en stor tropp, mange kjemper om plassene, sier Steffen.

Trønderens argeste konkurrenter til spissplassen er nesten-legendariske Teddy Sheringham - som var skadet forrige helg. Nå forteller Steffen at han er klar igjen...

UPOPULÆR: En svak sesongstart har fått Tottenham-fansen til vende ryggen til nordmannen Steffen Iversen. Her jubler han sammen med Ledley King (t.v.) og Robbie Keane etter målorgien mot Everton sist helg. Da nordmannen ble byttet ut, jublet fansen.