Steffen reddet Spurs

Steffen Iversen startet på benken, men kom inn og fikset ett Tottenham-poeng.

Trønderen fikk starte lille julaften-kampen mot Manchester City. Da endte han målløs, men laget kunne ta med seg tre poeng inn i julehøytiden.

I dag var Steffen Iversen tilbake på benken. Manager Glenn Hoddle satset på Teddy Sheringham igjen til tross for at veteranen sliter med en kneskade. Men etter at Jason Euell hadde scoret to ganger for Charlton, fant sjefen ut at Iversen skulle kaste overtrekksdressen.

Og Steffen gjorde jobben sin - og vel så det:

Først nikket han ballen ned til Robbie Keane da iren satte inn 1-2, og noen minutter seinere var Steffen sist på 2-2-målet. Iversen steg til værs og stanget ballen inn i det lengste hjørnet.

I siste minutt var Steffen i ferd med å bli den store Spurs-nissen med et saksespark. Men nordmannens spektakulære avslutning ble stoppet på streken av Charltons Richard Rufus.

Også flere andre London-lag måtte ta til takke med ett poeng i dag. Chelsea kunne klatret til topps på tabellen med seier mot Southampton. Men Claus Lundekvam og co. sto i mot de blå og kunne ta med seg et fortjent poeng fra Stamford Bridge.

London-derbyet mellom Fulham og West Ham endte 1-1. Fulham-spiss Facundo Sava ga gjestene ledelsen tidlig i andre omgang, men Trevor Sinclair sørget for ett poeng for bunnlaget West Ham med sin straffescoring.

(Dagbladet.no)

MÅLLØST:</B> Claus Lundekvam vant denne duellen mot Gianfranco Zola.