Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffen selger huset i Trondheim

Det er nytt for RBK.

SERIEMESTER IGJEN: Steffen Iversen nettet 14 ganger på 30 kamper for Rosenborg i serien denne sesongen. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
SERIEMESTER IGJEN: Steffen Iversen nettet 14 ganger på 30 kamper for Rosenborg i serien denne sesongen. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 1. januar kan Steffen Iversen (34) gå gratis til en ny klubb som bosmanspiller.

Nå har Rosenborg-spissen lagt ut huset sitt i Trondheim for salg, skriver Adresseavisen.

Dermed styrkes antakelsene om at landslagsspissen er ferdig på Lerkendal.

- Det er nytt for meg at huset er lagt ut for salg, men det er ingen endring i situasjonen. Vi er fortsatt i dialog med Steffen, sier RBK-leder Erik Hoftun til regionavisa.

I august ble det kjent at Iversens familie uansett flytter til England, fordi sønnen Joey skal begynne på skole i London-området. Den gangen utelukket ikke Iversen at han forlenget med RBK.

- Det som kan få meg til å bytte klubb, er et tilbud fra England. Det kan være enten Premier League eller førstedivisjon. Men det må være i området rundt London, sa den tidligere Spurs-angriperen.

Siden har kontrakten hans i Trondheim tikket videre ned, og i oktober fortalte han Dagbladet at han hadde bestemt seg for hvor fotballframtida skal tilbringes.

- Ja. Men det vil jeg ikke røpe foreløpig, sa Iversen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!