Steffen sint på Ginola

LIVERPOOL (Dagbladet): I første omgang tok Steffen Iversen en verbal konfrontasjon med lagkamerat David Ginola for åpen scene. Etter pause var han bare oppgitt over franskmannens totale ødeleggelse av Tottenhams fotball.

Steffen Iversens raserianfall kom etter at David Ginola hadde ødelagt en gnistrende kontringsmulighet for Tottenham: I overtall slapp Steffen ballen ut i rommet på venstrekanten og forventet at franskmannen kom i fart bakfra.

Men Ginola hadde stoppet og ble forbannet fordi han ikke fikk ballen i beina. Da han begynte å kjefte på Steffen Iversen fikk han dobbelt så mye tilbake.

- Det måtte bare ut, sier Steffen Iversen. - Han kjefter så mye at jeg ikke kunne dy meg.

Steffen Iversen var god, og Tottenham var OK før pause da også Ginola viste en hvis forståelse av emnet fotball. I andre omgang jaget han plutselig ballen over hele banen.

Og han skulle ikke bare ha den i beina hver eneste gang, men han fikk den også. Med manager Gerry Francis sin velsignelse.

- Det er håpløst, sier Steffen. - Alt vi prøver på stopper jo opp. Men det er ingen som sier noe i garderoben. Etter den episoden i første omgang var det jeg som fikk beskjed om at jeg hadde valgt feil løsning.

Gerry Francis sitter nå ytterst på managerstolen på White Hart Lane. Og han ser ut til å ha mistet grepet. At Ginola fikk holde på som han gjorde i går forteller det meste. At Steffen Iversen, som fikk en alvorlig smell i ryggen uten å bli byttet ut, forteller enda mer.

- Jeg ba om å bli tatt av flere ganger, sier Steffen. Jeg hadde ikke følelse i høyrelåret. Men sjøl da vi byttet ut to mann fikk ikke jeg lov å gå av. Etterpå sa Francis at han ikke hadde hørt meg.