Steffen skadd første dag på jobb

- Ikke dramatisk, sier RBKs fysioterapeut.

LERKENDAL (Dagbladet.no): Steffen Iversen har vært uheldig med skader gjennom karrieren.


Gjensynet med treningsfeltet på Lerkendal ble ikke noe unntak. Allerede på første trening med klubben i går, fikk han en smell bak i leggen.

- Det er ingen dramatikk i dette. Steffen ble truffet av Alexander Lund Hansen på treninga i går, sier fysioterapeut Sigbjørn Hammer til Dagbladet.no.

Men såpass vondt gjorde det, at Steffen i dag trener innendørs mens lagkameratene spiller ball på en bemerkelsesverdig grønn februar-gressbane i Trondheim.


- Steffen er uansett inne i en fase hvor han skal kjøres fysisk, så dette gjør ikke så mye. Det er bare en karosseriskade, sier Hammer.

Rosenborg har Robbie Russell, Per Ciljan Skjelbred og Thorstein Helstad på vei tilbake fra skader. Alle tre var med på dagens økt med ball, men er uaktuelle til kampen mot Zenit St. Petersburg i morgen.

Ørjan Berg er også i full trening, men er usikker før morgendagens kamp.

- Det går opp og ned med ankelen hans. Han er vel tvilsom i morgen, sier Hammer.

KLAR I GÅR, SKADD I DAG: Per-Mathias Høgmos nyervervelse ble skadd på sin første dag som Rosenborg-spiller. Foto: Scanpix
KLAR I GÅR, SKADD I DAG: Per-Mathias Høgmos nyervervelse ble skadd på sin første dag som Rosenborg-spiller. Foto: Scanpix Vis mer


Berg spilte en halvtime i treningskamp mot Lokomotiv Moskva sist uke.

- Det gikk bra. Han fikk en reaksjon i ankelen etterpå, men ikke mer enn at vi hadde full kontroll, sier fysioterapeuten.