Steffen skadde Ferdinand

SHEFFIELD (Dagbladet): Sheffield Wednesday- Tottenham 0-0. Etter fem minutter på Hillsborough løste Steffen Iversen manager George Grahams neste spiss-uttak. I en luftduell, hvor både Steffen og Les Ferdinand gikk etter den samme ballen, endte sistnevnte opp med skade.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg traff Ferdinand med det ene kneet, sier Steffen til Dagbladet. - Dermed kom han ut av balanse og landet feil. Og ved kontakten med bakken fikk han en vridning i det ene kneet. Han var ikke i nærheten av å fortsette.

Iversen/Ferdinand ble altså Iversen/Armstrong allerede før noen hadde løpt seg varme.

Med vilje?

- Kan hende han (Steffen) gjorde det med vilje, smiler George Graham. Med andre manager-ord: Tottenham-bossen tar det ikke så alvorlig.

- Jeg snakket med Les (Ferdinand) i pausen, sier Steffen. - Forhåpentligvis er det ikke så ille som det så ut til. Men det er trist å være skadd, det kan jeg skrive under på. Og Les har nesten hatt like mange problemer som jeg.

At Steffen Iversen ble valgt fra start var det beste som skjedde trønderen i går. På en håpløs Tottenham-dag, hvor spissene ble overlatt til seg sjøl, var et par halvsjanser alt han kom til.

Er på gang

- Håpløst, sier Steffen. - I dag var vi ikke gode. Men for min egen del føler jeg i hvert fall at jeg er på gang. Prestasjonene varierer riktignok en del i kvalitet, men etter bare to kamper er det ikke annet å vente.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer