Steffen skadde Ferdinand

SHEFFIELD (Dagbladet): Sheffield Wednesday- Tottenham 0-0. Etter fem minutter på Hillsborough løste Steffen Iversen manager George Grahams neste spiss-uttak. I en luftduell, hvor både Steffen og Les Ferdinand gikk etter den samme ballen, endte sistnevnte opp med skade.

- Jeg traff Ferdinand med det ene kneet, sier Steffen til Dagbladet. - Dermed kom han ut av balanse og landet feil. Og ved kontakten med bakken fikk han en vridning i det ene kneet. Han var ikke i nærheten av å fortsette.

Iversen/Ferdinand ble altså Iversen/Armstrong allerede før noen hadde løpt seg varme.

Med vilje?

- Kan hende han (Steffen) gjorde det med vilje, smiler George Graham. Med andre manager-ord: Tottenham-bossen tar det ikke så alvorlig.

- Jeg snakket med Les (Ferdinand) i pausen, sier Steffen. - Forhåpentligvis er det ikke så ille som det så ut til. Men det er trist å være skadd, det kan jeg skrive under på. Og Les har nesten hatt like mange problemer som jeg.

At Steffen Iversen ble valgt fra start var det beste som skjedde trønderen i går. På en håpløs Tottenham-dag, hvor spissene ble overlatt til seg sjøl, var et par halvsjanser alt han kom til.

Er på gang

- Håpløst, sier Steffen. - I dag var vi ikke gode. Men for min egen del føler jeg i hvert fall at jeg er på gang. Prestasjonene varierer riktignok en del i kvalitet, men etter bare to kamper er det ikke annet å vente.

George Graham kan prise seg lykkelig over poenget. Hvilket han i rettferdighetens navn også gjorde.

- Allerede etter 20 minutter skjønte jeg at vi ikke ville få til noe i denne kampen. Det handlet om å holde nullen og det gjorde vi, sier Tottenham-manageren.