Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffen skadefri

MANCHESTER (Dagbladet): Tre ganger seks og en halv times intense behandlinger har gjort Steffen Iversen cupklar mot Leeds. - Jeg kom klokka ti på morgenen og gikk hjem halv fem sier Tottenham-spissen. - Tre dager på rad.

Mandag, tirsdag og onsdag - mens Norge var i Pisa - gjennomgikk Steffen Iversen maratonbehandlingene. Torsdag var han tilbake i full trening. Og sjøl om treffpunktet er ømt og blått, går det greit å spille fotball.

Det eneste han ikke kan er å klemme på det.

- Det er vondt når jeg tar på det, sier Steffen.

- Jeg har en skikkelig blåflekk høyt oppe på hoftebeinet. Men behandlingene jeg fikk - de gjorde alt to ganger hver eneste dag - har hjulpet utrolig bra.

Uproblematisk

- Bare jeg varmer opp skikkelig - og unngår å få en ny smell på samme sted - er det uproblematisk å spille.

Tottenhams intensivbehandlinger av den norske landslagsspilleren understreker hvor viktig manager George Graham mener Steffen Iversen er for Tottenham. Og med Leeds i FA-cupen i ettermiddag, og Wimbledon i ligacupens semifinale-retur på tirsdag, vil han ha med nordmannen. For cupene er Tottenhams sjanse til å vinne trofeer denne sesongen.

Og: George Graham er kjent på Wembley.

Steffen Iversen har bare så vidt fått sett seg om. Det skjedde sammen med pappa Odd onsdag kveld, da England ble rundspilt av Frankrike. Men om fem uker, hvis Tottenham klarer Wimbledon, blir det ny tur. Og ligacupfinale.

Føler seg fram

- De to neste kampene er veldig viktige for oss, sier Steffen. - Det er gjennom cupene vi kan kvalifisere oss for Europa.

- Men tar du ikke enda en sjanse ved å spille så fort etter forrige lørdags stjernesmell i hofta?

- Føles det som i dag, går det helt greit. Jeg må være veldig uheldig for å få et nytt slag på akkurat det samme stedet.

- Hvilket betyr at du spiller?

- Regner med det. Jeg får føle meg fram på oppvarminga, sier Steffen Iversen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media