Steffen skadet igjen

Steffen Iversen pådro seg en ansiktsskade og måtte byttes ut da Tottenham slo Liverpool 2-1 i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

TRENERSUKSESS: Bryan Kidd, som torsdag forlot assistentjobben i Manchester United til fordel for managerstolen i Blackburn, fikk en pangstart i jobben da Blackburn vant 1-0 mot Charlton.

Steffen Iversen fikk ansiktsskaden da han i offsideposisjon nikket ballen i mål etter en drøy halvtime. Inn kom Les Ferdinand, og Tottenham fortsatte å dominere kampen.

Tottenhams formkurve peker rett oppover, og i dag tok laget en ny gjev skalp med George Graham på trenerbenken. Liverpool kom til White Hart Lane med to strake seire bak seg, men måtte se seg slått.

Ruel Fox sendte hjemmelaget i føring da skuddet hans endret retning på Robbie Fowler. Så gjorde Jamie Carragher selvmål da han panisk sendte Chris Armstrongs innlegg i eget nett.

Liverpool våknet i 2. omgang, og var ikke så langt fra å stjele ett poeng etter at Patrik Berger reduserte. Vegard Heggem temmet David Ginola og var en trussel framover, men han klarte ikke å snyte hjemmelaget for seier.

Villa stormer videreJulian Joachims utligning holdt Aston Villa på toppen av tabellen i engelsk eliteserie etter toppoppgjøret mot Manchester United i dag. Det ble uavgjort 1-1 i en kamp uten nordmenn på banen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer