Steffen skadet igjen

Steffen Iversen pådro seg en ansiktsskade og måtte byttes ut da Tottenham slo Liverpool 2-1 i dag.


TRENERSUKSESS: Bryan Kidd, som torsdag forlot assistentjobben i Manchester United til fordel for managerstolen i Blackburn, fikk en pangstart i jobben da Blackburn vant 1-0 mot Charlton.

Steffen Iversen fikk ansiktsskaden da han i offsideposisjon nikket ballen i mål etter en drøy halvtime. Inn kom Les Ferdinand, og Tottenham fortsatte å dominere kampen.

Tottenhams formkurve peker rett oppover, og i dag tok laget en ny gjev skalp med George Graham på trenerbenken. Liverpool kom til White Hart Lane med to strake seire bak seg, men måtte se seg slått.

Ruel Fox sendte hjemmelaget i føring da skuddet hans endret retning på Robbie Fowler. Så gjorde Jamie Carragher selvmål da han panisk sendte Chris Armstrongs innlegg i eget nett.

Liverpool våknet i 2. omgang, og var ikke så langt fra å stjele ett poeng etter at Patrik Berger reduserte. Vegard Heggem temmet David Ginola og var en trussel framover, men han klarte ikke å snyte hjemmelaget for seier.

Villa stormer videre
Julian Joachims utligning holdt Aston Villa på toppen av tabellen i engelsk eliteserie etter toppoppgjøret mot Manchester United i dag. Det ble uavgjort 1-1 i en kamp uten nordmenn på banen.

Paul Scholes ga United en noe heldig ledelse, etter at hjemmelaget hadde brent flere store målsjanser på Villa Park. Men United slo tilbake i manager Alex Fergusons første kamp uten trener Bryan Kidd ved sin side på benken.

47 minutter var spilt da Scholes fikk sin gylne sjanse foran mål og skjøt gjestene til ledelse. Åtte minutter senere prøvde Joachim seg med et skudd som forandret retning på Dennis Irwin og duppet over United-keeper Peter Schmeichel. Villa var nærmest seieren, men nøyde seg med det ene poenget.

Hjemmetilhengerne buet mot sin gamle helt Dwight Yorke hver gang han rørte ballen, men dagens Villa-spisser viste at de ikke er dårligere enn United-«avhopperen». Joachim var faktisk giftigere enn Dion Dublin, som før kampen fikk pris som månedens spiller i november.

Ett poeng skiller Aston Villa fra Manchester United i toppen av engelsk eliteserie.

Frisk start
Bryan Kidd, som torsdag forlot assistentjobben i Manchester United til fordel for managerstolen i Blackburn, fikk en pangstart i jobben. Kevin Davies ble matchvinner mot Charlton seks minutter før full tid. Med seieren karret Blackburn seg opp fra jumboplassen i eliteserien. Den plassen overlot laget til Southampton.

Før dagens serierunde lå West Ham på tredjeplass på tabellen, men møtet med et Leeds-lag i storform ble ydmykende for manager Harry Redknapp og hans spillere. Leeds vant 4-0 og overtok tredjeplassen.

En storspillende Lee Bowyer sørget for de to første målene, etter åtte og 61 minutters spill. De to øvrige scoringene sto Robert Molenaar og Jimmy Floyd Hasselbaink for, i en kamp hvor West Hams Neil Ruddock ble sendt av banen med rødt kort etter 71 minutters spill. Alf-Inge Håland bidro til hjemmelagets festspill og var nær å krone dagen med scoring.

Ikke engang mos
Fjorårsmester Arsenal sliter tungt for tiden og er etter 0-0 i Derby uten seier i seks kamper.

- Vi skjemte bort supporterne våre ved å gi dem for mye kaviar forrige sesong. De må lære at hverdagen består av pølser og potetmos, sa manager Arsene Wenger nylig. I dag var det ikke mos engang. Arsenal bød på tynn suppe, og Derby sto for det lille som var av sjanser.

Lars Bohinen hadde en av dem, men hans gode skudd strøk rett utenfor.

Målløst ble det også mellom Everton og Chelsea, i en kamp der Chelsea-kapteinen Dennis Wise ble utvist for tredje gang denne sesongen. Også hjemmelagets Richard Dunne måtte gå av banen med rødt kort, etter at han felte Tore André Flo. Flo hadde et par gode forsøk, men klarte ikke å overliste Thomas Myhre.

NTB/Dagbladet :på nettet)