Steffen sleit tribunebenken

LEICESTER (Dagbladet): Leicester- Tottenham 2-1. 26. september gjorde Steffen Iversen comeback for Tottenham. Han fikk 27 minutter, snudde kampen mot Leeds og scoret ett mål. Og - i forrige uke ble han endelig A-landslagsspiller for Norge. Men - da George Graham tok ut sitt første Spurs-lag, havnet han på tribunen.

- Det ante meg allerede på søndag, sier Steffen til Dagbladet. - På treninga før vi reiste oppover til Leicester ble jeg og et par ander spillere holdt igjen for å gjøre litt ekstra. Men jeg skjønner ikke hvorfor. Og han (Graham) har ikke sagt et eneste ord.

Steffen Iversen var mildt sagt ute av det på Filbert Street. Grunnen: Han er helt frisk for første gang på over et år, føler seg i orden, vet at han kan og tenker bare på å spille fotball. Men George Graham, som for to uker siden fortalte Steffen at han er en viktig del av planene hans når det gjelder Tottenham, er plutselig ikke interessert.

Det er et faktum som gjør Steffen usikker.

- Nå blir det reservelagskamp i morgen, sier Steffen Iversen.

- Jeg vet ikke mot hvem. Men jeg må ha greie på hvorfor jeg ikke var på benken i denne kampen. Det føles litt rart.

- Vil du banke på døra til Graham?

- Jeg føler at jeg må snakke med ham. Jeg blir usikker når jeg ikke vet noe, sier Steffen.

Baardsen sjanseløs

Fra Directors Box på Filbert Street så den norske spissen Tottenham og Espen Baardsen bli spilt i filler av Leicester. Og som Graham sa det etterpå - det var to vidunderlige mål. Det første, som Emile Heskey klemte inn til 1-1 etter at Les Ferdinand hadde gitt Tottenham ledelsen, kom i 116 kilometer i timen fra 15 meter.

Det andre - fra Mustapha Izzet - kom fra 25 og var like hardt.

Men:

Chris Armstrong, spissen som holdt Steffen unna Tottenham-benken, burde scoret han også. 13 minutter før slutt var han nemlig dønn solo fra 40 meter og inn. Men alene med Kasey Keller valgte han den trangeste løsningen. Og misset.

Ristet på hodet

For engelske fotballjournalister var det to spørsmål som gjaldt i går. Det av desidert størst betydning handlet om Martin O'Neills sannsynlige overgang til Leeds. Det som inneholdt forundring var George Grahams plassering av Steffen Iversen. Det første gikk for fulle mugger på pressekonferansen - det andre gikk til Dagbladet i krokene.

Og:

De fleste ristet på hodet.

Det gjorde Steffen Iversen også, som sier:

- Det eneste jeg vet er at George Graham har snakket med Nils Johan Semb. Men det kan jo ikke være grunnen til at jeg havnet på tribunen.

TURIST: Han var ikke på benken en gang, Steffen Iversen, da Tottenham tapte borte mot Leicester i går.