Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffen startet Tottenhams målkalas

Steffen Iversen startet det hele for Tottenham i ligacup-kampen mot Chelsea. Arsenal vant som ventet over Leicester i ligaen. Dagbladet.no fulgte kampene direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steffen Iversen scoret Tottenhams første mål da laget knuste Chelsea 5-1 i semifinalen i ligacupen onsdag kveld.

Dermed vant Spurs 6-3 sammenlagt og møter Blackburn i finalen på Millennium Stadium i Cardiff 24. februar. Blackburn slo ut Sheffield Wednesday tirsdag.

Chelsea hadde 2-1 å gå på fra første kamp, men Steffen Iversen ga Tottenham en drømmestart med 1-0 etter bare to minutter. Scoringen var ingen perle, men «Ivers» var påpasselig på en retur i feltet.

Tim Sherwood ordnet 2-0 etter 33 minutter, og Teddy Sheringham avgjorde med 3-0 fem minutter etter pause. Så ble Chelsea-angriper Jimmy Floyd Hasselbaink utvist, og Simon Davies og innbytter Sergej Rebrov gjorde målfesten komplett på White Hart Lane, før Mikael Forssell reduserte til 5-1 i sluttsekundene.

Tottenham hadde ikke slått Chelsea siden august 1987 på White Hart Lane.

Øyvind Leonhardsen fikk være med på moroa da han kom inn for Gustavo Poyet etter 83 minutter. Samtidig sa Steffen Iversen takk for for seg da han ble byttet ut med Rebrov. (NTB/REUTERS)

Hele Norges coronakart