Steffen tilbake i trening

Steffen Iversen trener igjen etter kneoperasjonen. Han håper å være tilbake i Tottenham-angrepet i nøkkelkampen mot Manchester U om 11 dager. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Steffen ble operert i Oslo for tre uker siden, begynte denne uka med jogging. Han skriver på sin hjemmeside at han fortsatt har smerter, etter litt tøff løping.

- Medisinmennene mener at smertene skyldes at det fortsatt er litt væske igjen i kneet, skriver Steffen.

Han er likevel optimistisk - og tror comebacket i Premier League vil skje etter planen.

- Jeg håper uansett at jeg er klar til dyst igjen om et par-tre uker. For nå går det riktig så bra for Tottenham, skriver Steffen og henviser til seieren mot Liverpool søndag.

Han har pekt seg ut Premier League-runden 2. desember som en passende anledning til å ta på seg Spurs-trøya igjen.

- United på Old Trafford er alltid en vanskelig oppgave. Kanskje er jeg klar til den kampen.

  • Steffen har skiftet hårfarge fra blåsvart til hvitt den siste uka etter et uheldig veddemål.TITI CAMARA er på overgangslista i Liverpool, og ergrer fortsatt manager Gerard Houllier. - Jeg tror han prøver å leke med meg. Han vet at tilhengerne liker ham og prøver å snu dem mot meg, sier Houllier. Franskmannen advarer nå mot utenlandske spillere. - De reagerer på interesse og rykter om andre klubber, sier Houllier.HARRY KEWELL ble operert i august og var ventet ute til over jul. Nå kan den australske spissen komme tilbake rekordraskt. - Harry er tilbake i trening og vi ble fortsalt sist uke at han kan være tilbake om tre uker. Det er tidligere enn ventet, sier Leeds-manager David O'Leary. Hvis alt går etter planen kan Kewell altså være med når Leeds spiller mot Lazio om to uker.PAUL MERSON unnskylder seg for utbruddet mot manager John Gregory i helga. Merson sa han hadde spilt sin siste kamp for klubben etter at han ble tatt av banen i pausen. - Jeg overreagerte. Jeg er følsom for tida på grunn av skilsmissen med kona mi, sier Merson.RIO FERDINAND er fortsatt ønsket av Leeds, som imidlertid avviser at de vil høyne budet på West Ham-stopperen. Det stående tilbudet på Ferdinand er på drøyt 200 mill. kroner. - Spilleren er kanskje bare verd 70 mill. etter EU-dommen. Budet vårt er v-rekord for en forsvarsspiller, og er nøye beregnet, sier Leeds-formann Peter Ridsdale.BJØRN RUNE GJELSTEN og Wimbledon får ikke solgt John Hartson til Wimbledon. Charlton nekter å betale 70 mill. kroner for den skadeforfulgte walisiske spissen - og forsøkte å få han på lån først. Wimbledon skulle til gjengjeld få bruke talentet Kevin Lisbie. - Terry Burton (Wimbledon-manager) sa det ikke lot seg gjøre, og vi er ferdig med saken, sier Charlton-manager Alan Curbishley.SVEN-GØRAN ERIKSSON får ikke se England spille vennskapskamp mot Spania i februar. Svensken overtar England neste sommer, og hans nåværende klubb Lazio sier at det ikke er gunstig for dem å ha Eriksson bortreist. Lazio tviler også på om Eriksson skal skal tillates å lede England i de to VM-kvalikkampene til våren.BRYAN ROBSON er under press i sjefstolen i Middlesbrough. Nå trygler han stjernene i klubben om å redde jobben hans. Lørdag møter Boro bånnlaget Bradford. - Mine beste spillere må vise hva de er lagd av. Det var derfor jeg hentet dem hit, sier Robson.
  • Kilder: Sky Sports, The Sun, The Mirror, Soccernet, Midas Soccer og Fotball247.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer