Steffen tilbake på RBK-trening

- Vil spille mot Valencia.

(Dagbladet.no): Steffen Iversen dukket noe overraskende opp på treningsfeltet til Rosenborg i dag.

Selv om han ikke trener for fullt ennå, er framgangen positiv. Steffen skadet korsbåndet på trening fredag og det var fryktet at skadeoppholdet kunne bli langvarig.

- Jeg har ikke vondt i kneet, og det er mer stabilt enn jeg trodde det kom til å være. Målet er å være tilbake mot Valencia på Lerkendal. Og det tror jeg skal gå bra, sier Iversen til RBK.no.

Valencia kommer på Champions League besøk om to uker - onsdag 24. oktober.

Mot slutten av dagens trening kunne han skyte hardt på keeper Lars Hirschfeld, så lenge han brukte høyrebeinet.

- Jeg tør ikke å strekke venstrefoten helt ut ennå. Nå må jeg sørge for at kneet blir stabilt nok, sier Iversen.

Klubbens fysiske trener Siri Marte Hollekim roser angriperen for å være disiplinert i opptreningen av det skadde beinet.

Hun mener det er fullt mulig at Iversen kan være tilbake mot Valencia, og utelukker heller ikke at han kan bidra for Rosenborg mot Lillestrøm på Åråsen søndag 21. oktober.

I TRENING: Steffen Iversen trente med RBK i dag, bare fire dager etter at han skadet kneet på trening. Bildet er fra RBK-trening i Finland i august. Foto: Scanpix
I TRENING: Steffen Iversen trente med RBK i dag, bare fire dager etter at han skadet kneet på trening. Bildet er fra RBK-trening i Finland i august. Foto: Scanpix Vis mer

- Det er en bonus hvis han blir klar til den, men det er heller ingen stor overraskelse hvis det skulle ta lenger tid enn Valencia-kampen, sier Hollekim til klubbens hjemmeside.

Iversen har meldt forfall til landskampen mot Bosnia til uka. Det er ikke hentet inn noen erstatter for RBK-angriperen, melder NFF i dag.