Steffen trener igjen

Seks dager etter at han skadet kneet nok en gang, trener Steffen Iversen med Tottenham igjen. En undersøkelse tirsdag ga ulykkesfuglen beskjed om at ingenting i kneet er ødelagt.

Forrige torsdag pådro trønderen seg en ny smell under trening. Han måtte stå over gårsdagens oppgjør mot Charlton. I dag var Steffen Iversen til legeundersøkelse. Beskjeden var at skaden ikke er alvorlig.

- Jeg fikk en vridning i kneet under treningen. Det gjorde fryktelig vondt, så jeg ble litt bekymret der og da. Men jeg var ikke redd for at det var en ny langtidsskade, sa Steffen til NTB.

Spiller lørdag?
- Nå har jeg ikke testet beinet ennå. Fortsatt har jeg til gode å løpe og teste ut kneet. Men slik det ser ut kan jeg være på banen allerede lørdag, sa Tottenham-spissen. Da venter serieleder Aston Villa på Villa Park.

Da uhellet var ute fryktet han at den gamle skaden i kneet var slått opp igjen, en skade som holdt Iversen mer eller mindre på sidelinjen i ti måneder.

I slutten av september kom han inn og scoret i sin første kamp for Tottenham på ni måneder. For en drøy uke siden var han superreserve igjen og satte inn to mål mot Newcastle.

(NTB)