Steffen utsetter comeback

Steffen Iversen håpet å være tilbake i Tottenham-trøya mot Manchester United lørdag. Nå utsetter han comebacket til hatkampen mot Arsenal 18. desember.

Det var på Steffen hjemmeside han varslet at Manchester U på Old Trafford ville passe godt for en friskmelding.

Men Steffen har vært skadd før, og velger å være forsiktig.

- Det har gått veldig opp og ned fra dag til dag. Men kneet føles fint og jeg tror Arsenal-kampen er et realistisk mål, sier Steffen til Tottenhams offisielle hjemmeside.

Steffen har gode minner fra nettopp dette London-derbyet. I fjor scoret han et av målene da Spurs slo erkerivalen på White Hart Lane.

- Det er en fin kamp å komme tilbake til, og jeg må være 100 prosent hvis jeg skal være med, sier han.

Den tidligere RBK-spissen ble operert i slutten av oktober, og er trøtt av å være skadd. I tillegg er det bittert for Spurs' toppscorer de to siste årene å ikke ha scoret Premier League-mål hittil i sesongen.

- Det har vært frustrerende å være ute, men det er lettere nå som jeg vet at dette ikke er langvarlig. Jeg prøver å bli klar så fort jeg kan, men jeg vet fra tidligere skader at det tar tid. Du må være tålmodig, jobbe riktig og blir helt frisk, sier Steffen.

  • Tottenham skulle gjerne hatt Steffen med til United i helga. Spissrival Les Ferdinand og midtbanestjernen Darren Anderton sliter begge med influensa.