Steffen vil kjempe mot Klinsmann

LONDON (Dagbladet): Tottenham- Arsenal 1- 1. Fansen hyllet Jürgen Klinsmann som selve frelseren under gårsdagens London-derby. Men fra benken så Steffen Iversen at tyskeren på langt nær er av gammel klasse. - Bare en utfordring for meg at han stjeler plassen min nå, sier Steffen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var rene halleluja-stemningen da Jürgen Klinsmann (33) i går løp ut på White Hart Lane for første gang siden våren 1995. I løpet av 30 herlige romjulssekunder fikk Spurs-fansen blåst ut store doser innestengt jubel - hittil i sesongen kvalt av nederlag på nederlag. Men lykkestunden forstummet etter avspark.

For i motsetning til frelseren som ble født for snart 2000 år siden, utrettet ikke Klinsmann så mye som et eneste mirakel i løpet av 90 minutter.

- Klinsmann trenger tid, sier Steffen Iversen, som i går var degradert til innbytter (fikk 23 minutter for Ginola) etter Klinsmanns comeback.

Steffens ønskerolle

- Beklageligvis er jeg ikke hundre prosent ennå. Men det kommer, unnskyldte Klinsmann seg til Sky Sports etter kampen.

Han kan like gjerne unnskylde på vegne av hele laget. Tottenham pøste fantasiløst på med lange baller fram mot den tyske landslagskapteinen fra start til slutt. Han strakk hals og hode det han var mann for i duellene - uten å rekke opp til samme luftrom som Arsenal-stopper Steve Bould. Klinsmann slet i det som må være hodesterke Steffen Iversens drømme-posisjon. Men Spurs-manager Christian Gross tenker ikke slik. Han er like mye ute etter Klinsmanns evne til å fiske fram medspillernes psykiske styrke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer