Steffen vil redde Spurs-sjefen

Steffen Iversen vil redde jobben til Tottenham-manager George Graham med seier i FA-cupfinalen. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Steffen er endelig tilbake på Tottenham-laget etter kneskade og forkjølelse. Søndag var han med da Tottenham sikret semifinaleplass mot West Ham.

8. april venter Arsenal på Old Trafford. Og Steffen tror seier mot erkerivalene i Nord-London er rette medisin for å gi klubben ro.

- Vi vil vinne FA-cupen for George (Graham). Han er en fantastisk manager, men han har vært under stort press fra fansen, sier Steffen til The Sun.

Per i dag ligger Tottenham på en skuffende 13. plass. Siden starten av desember har klubben bare vunnet to av 14 ligakamper. Derfor lurer de nye klubbeierne ENIC lurer i kulissene - og vil ikke forsikre Graham om at jobben er sikker.

FA-cupen er siste sjanse for Graham - i hvert fall denne sesongen.

- Kritikken han har fått har vært urettferdig. Vi har nemlig ikke spilt så dårlig. Forhåpentligvis kan vi vinne dette trofeet, fordi Tottenham er en stor klubb som har prestert under pari de siste årene. Vi må spille i Europa jevnlig, det er der vi hører hjemme, sier Steffen.

At det er Arsenal som står i veien for en FA-cupfinale, gjør det enda mer spesielt.

- Du får ikke større kamper enn Spurs mot Arsenal. Fansen sier til oss hvert år: «Hvis dere skal vinne bare én kamp, gjør det mot Arsenal». De er et kvalitetslag med verdensstjerner, men vi er ikke redde. Vi kommer til å være tent, sier Steffen.

Bergkamp må bli hjemme

Så gikk det ikke likevel: Flyskrekkrammede Dennis Bergkamp ville kjøre ti timer i bil for å spille bortekamp mot Bayern München onsdag. I stedet sitter han skadd hjemme. - Jeg får ikke reist til Bayern München-kampen, ikke på grunn av reiseplanen, men fordi jeg sliter med en liten lårstrekk, sier Bergkamp ifølge The Mirror.

Vialli overtar Udinese?

Gianluca Vialli fikk sparken i Chelsea tidlig i sesongen. Siden har han meldt seg på det engelske fotballforbundets trenerkurs fra sin base i London. Nå sier ryktene at han kan være på vei tilbake til Serie A. Ifølge The Mirror er Vialli og Nevio Scala de to toppkandidatene til å ta over Udinese. Klubben sparker trener Luigi Di Canio med tap til helga. - Hvis vi ikke slår Parma søndag må vi bytte manager. Noe må gjøres for å stoppe nedturen, sier klubpresident Giampaolo Pozzo.

Leeds og Manchester U kjemper om Ball

Michael Ball (21) debuterte som venstreback på det engelske landslaget mot Spania. Nå er både Leeds og Manchester United ute etter ham, melder The Mirror. Pris: 80 mill. kroner. - De to klubbene har gjort det klart at de vil by på Michael i sommer, sier en kilde nær spilleren. Leeds skal være villige til å tilby Jason Wilcox og Danny Mills som en del av avtalen.

Murhpy på landslaget?

Liverpools Danny Murphy har endelig slått til denne sesongen. Og ifølge manager Gerard Houllier er midtbanespilleren nå så god at han fortjener en sjanse på det engelske landslaget. - Danny er teknisk komplett og har imponert så mye at han ikke kan utelukkes. Han må bare huske at det er mye arbeid som gjenstår. Men fortsetter han å forbedre seg er det ingen grunn til at han ikke skal spille for landet sitt, sier Houllier til Daily Mail.

<B>TIL SEMIFINALE:</B> Steffen Iversen og Spurs kjempet seg til seier over West Ham i helga. Nå venter Arsenal på Old Trafford i semifinalen.