Steffen vil til Wembley

LONDON (Dagbladet): Kvartfinale i ligacupen: Tottenham-Manchester United 3-1. Det lukter Wembley av Tottenham og Steffen Iversen. - Vi har fått en manager spillerne respekterer, og vi har skapt et nytt lag, sier en jublende Iversen etter seier'n i går kveld.

Manchester United, med en god Ole Gunnar Solskjær, kaptein Henning Berg og en friskmeldt Ronny Johnsen, hadde ikke en sjanse mot et kjempende Tottenham-lag.

- Vi kjempet, møtte dem høyt og hadde full kontroll. Dette var virkelig en godt gjennomført kamp av oss, sier Steffen Iversen.

1. omgang ble som ventet en stillingskrig. Manchester United la seg defensivt, og Tottenham spilte og spilte. Det var imidlertid United som skapte de få sjansene som var, og som regel var Ole Gunnar Solskjær i sentrum.

Ole Gunnar skapte en typisk Ole Gunnar-sjanse da han fikk ballen foran mål, fintet og skjøt i steget. Dessverre for United strøk ballen på utsida av stanga.

Hadde Ole Gunnar scoret på den sjansen ville nok kampen på White Hart Lane blitt annerledes.

Gode

Steffen Iversen og hans makker Chris Armstrong kom knallsterkt etter hvilen, og etter bare to minutter scoret Armstrong.

- Vi skapte sjanse på sjanse, og seieren var virkelig fortjent, sier Steffen Iversen.

Knallhardt

Nå venter Wimbledon i semifinalen, noe som Steffen innrømmer vil bli knallhardt. Wimbledon har virkelig bestemt seg for å gjøre noe i Worthington Cup.

Tottenham er godt organisert. Manager George Graham har utrettet mirakler med laget. Fra å være uorganisert og likegyldig, har laget glidd inn i formasjoner og kjemper om hver eneste ball i hver eneste kamp.

- Vi har virkelig respekt for George Graham. Han er knallhard, han har dessuten justert lagdelene og skapt bortimot et nytt lag, sier Steffen om den saken.

Ronny Johnsen var tilbake, og greide seg brukbart. Men han må ta litt av skylda for David Ginolas siste mål. Han mistet ballen på midtbanen, den gikk til Ginola som gikk sidelengs og skjøt knallhardt i mål.

- Wimbledon er tøffe, men heldigvis har vi hjemmekamp først i semifinalen, sier Steffen Iversen.