Steffen vil til Wembley

LONDON (Dagbladet): Kvartfinale i ligacupen: Tottenham-Manchester United 3-1. Det lukter Wembley av Tottenham og Steffen Iversen. - Vi har fått en manager spillerne respekterer, og vi har skapt et nytt lag, sier en jublende Iversen etter seier'n i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Manchester United, med en god Ole Gunnar Solskjær, kaptein Henning Berg og en friskmeldt Ronny Johnsen, hadde ikke en sjanse mot et kjempende Tottenham-lag.

- Vi kjempet, møtte dem høyt og hadde full kontroll. Dette var virkelig en godt gjennomført kamp av oss, sier Steffen Iversen.

1. omgang ble som ventet en stillingskrig. Manchester United la seg defensivt, og Tottenham spilte og spilte. Det var imidlertid United som skapte de få sjansene som var, og som regel var Ole Gunnar Solskjær i sentrum.

Ole Gunnar skapte en typisk Ole Gunnar-sjanse da han fikk ballen foran mål, fintet og skjøt i steget. Dessverre for United strøk ballen på utsida av stanga.

Hadde Ole Gunnar scoret på den sjansen ville nok kampen på White Hart Lane blitt annerledes.

Gode

Steffen Iversen og hans makker Chris Armstrong kom knallsterkt etter hvilen, og etter bare to minutter scoret Armstrong.

- Vi skapte sjanse på sjanse, og seieren var virkelig fortjent, sier Steffen Iversen.

Knallhardt

Nå venter Wimbledon i semifinalen, noe som Steffen innrømmer vil bli knallhardt. Wimbledon har virkelig bestemt seg for å gjøre noe i Worthington Cup.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer