- Steffens beste kamp siden jeg kom

Iversen får Hamrén-skryt.

BERGEN (Dagbladet.no): • Brann - Rosenborg 0-0

Søndagens hovedkamp mellom Brann og Rosenborg endte målløst etter stor Rosenborg-dominans gjennom hele kampen.

Rosenborg-trener Erik Hamrèn var likevel godt fornøyd med sine gutters innsats, og trakk spesielt frem Steffen Iversen etter kampslutt.

Angriperen har hatt en travel uke etter å ha blitt kastet ut av landslagstroppen på mandag, da han forsov seg til et spillermøte etter en fuktig bytur natten før.

Iversen viste stor mental styrke ved å slå tilbake som han gjorde, mener RBK-treneren.

- Jeg synes han viser stor mental styrke ved å spille så bra i dag, dette var nok Steffens beste kamp i min tid her i Rosenborg, skryter svensken overfor Dagbladet.no.

En tøff uke

Hovedpersonen selv innrømmet at det hadde vært en tøff uke, men var godt fornøyd med egen innsats etter kampslutt.

BANENS BESTE: Steffen Iversen var en av banens mest dominerende spillere i kampen mot Brann og Kristjan Örn Sigurdsson, og imponerte blant annet trener Erik Hamrén. Foto: Marit Hommeldal/Scanpix
BANENS BESTE: Steffen Iversen var en av banens mest dominerende spillere i kampen mot Brann og Kristjan Örn Sigurdsson, og imponerte blant annet trener Erik Hamrén. Foto: Marit Hommeldal/Scanpix Vis mer

- Jeg følte meg frisk og pigg i dag etter et par hviledager. Klart det har vært en tøff uke og de siste dagene har vært tunge, men det er viktig å reise seg og prøve å lære av dette.

- Gutta har vært fantastiske til å backe meg opp og jeg vil gjerne fokusere på fotball nå, så håper jeg dere gjør det samme, smiler Iversen lurt til Dagbladet.no.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Iversen måtte tåle flere sanger fra Brann-fansen med klarer hentydninger til byturen natt til mandag.

- Hehe, ja jeg hørte det, men de har ropt verre ting til meg på Brann Stadion før, sier Iversen og ler.

- Det er nok ikke bare Brann-fansen som har registrert det som har skjedd, hele nasjonen har jo det, men nå har jeg lagt dette bak meg. Jeg synes det er fantastisk artig å spille her i Bergen og det er bare artig med publikum, forklarer han.

Var det klart beste laget

Til tross for stor dominans klarte aldri Rosenborg å få hull på byllen, men som trener Hamrén ser Iversen tilbake på kampen med en positiv mine.

- Vi var det klart beste laget i dag og forsetter vi å spille som dette blir det moro mot Djurgården. Jeg hadde masse halvsjanser i dag, men fikk aldri de store som man skal sette sikkert, sier han.

- Steffens beste kamp siden jeg kom

Iversen er ikke i tvil om hvordan Rosenborg skal komme seg tilbake til toppen av tabellen.

- Det er bare å spille som dette og sette sjansene, så enkelt er det, avslutter han.