- Steffens beste kamp siden jeg kom

Iversen får Hamrén-skryt.

BERGEN (Dagbladet.no): • Brann - Rosenborg 0-0

Søndagens hovedkamp mellom Brann og Rosenborg endte målløst etter stor Rosenborg-dominans gjennom hele kampen.

Rosenborg-trener Erik Hamrèn var likevel godt fornøyd med sine gutters innsats, og trakk spesielt frem Steffen Iversen etter kampslutt.

Angriperen har hatt en travel uke etter å ha blitt kastet ut av landslagstroppen på mandag, da han forsov seg til et spillermøte etter en fuktig bytur natten før.

Iversen viste stor mental styrke ved å slå tilbake som han gjorde, mener RBK-treneren.

- Jeg synes han viser stor mental styrke ved å spille så bra i dag, dette var nok Steffens beste kamp i min tid her i Rosenborg, skryter svensken overfor Dagbladet.no.

En tøff uke

Hovedpersonen selv innrømmet at det hadde vært en tøff uke, men var godt fornøyd med egen innsats etter kampslutt.

BANENS BESTE: Steffen Iversen var en av banens mest dominerende spillere i kampen mot Brann og Kristjan Örn Sigurdsson, og imponerte blant annet trener Erik Hamrén. Foto: Marit Hommeldal/Scanpix
BANENS BESTE: Steffen Iversen var en av banens mest dominerende spillere i kampen mot Brann og Kristjan Örn Sigurdsson, og imponerte blant annet trener Erik Hamrén. Foto: Marit Hommeldal/Scanpix Vis mer

- Jeg følte meg frisk og pigg i dag etter et par hviledager. Klart det har vært en tøff uke og de siste dagene har vært tunge, men det er viktig å reise seg og prøve å lære av dette.

- Gutta har vært fantastiske til å backe meg opp og jeg vil gjerne fokusere på fotball nå, så håper jeg dere gjør det samme, smiler Iversen lurt til Dagbladet.no.

Iversen måtte tåle flere sanger fra Brann-fansen med klarer hentydninger til byturen natt til mandag.

- Hehe, ja jeg hørte det, men de har ropt verre ting til meg på Brann Stadion før, sier Iversen og ler.

- Det er nok ikke bare Brann-fansen som har registrert det som har skjedd, hele nasjonen har jo det, men nå har jeg lagt dette bak meg. Jeg synes det er fantastisk artig å spille her i Bergen og det er bare artig med publikum, forklarer han.

Var det klart beste laget

Til tross for stor dominans klarte aldri Rosenborg å få hull på byllen, men som trener Hamrén ser Iversen tilbake på kampen med en positiv mine.

- Vi var det klart beste laget i dag og forsetter vi å spille som dette blir det moro mot Djurgården. Jeg hadde masse halvsjanser i dag, men fikk aldri de store som man skal sette sikkert, sier han.

- Steffens beste kamp siden jeg kom

Iversen er ikke i tvil om hvordan Rosenborg skal komme seg tilbake til toppen av tabellen.

- Det er bare å spille som dette og sette sjansene, så enkelt er det, avslutter han.