Steffens kalas-mål

Tottenham- Leeds 3- 3. Ni måneder har han vært ute av laget. I går var han tilbake, dunket inn et supermål, snudde kampen og fikk Nils Johan Semb til å trekke på smilebåndet.

Semb har ventet lenge på at Steffen skulle bli skadefri og i form. Nå ser det ut som om ventetida nærmer seg slutten.

For maken til comeback skal du faktisk lete ei stund etter.

Skadeforfulgte Iversen satte fart i Spurs da han reduserte til 2- 3, og for en scoring! På volley ekspederte han Stephen Carrs innlegg knallhardt i nettmaskene, og White Hart Lane holdt på å koke over da Sol Campbell utliknet fire minutter på overtid.

- Jeg fikk en halv time og måtte utnytte tida så godt jeg kunne, og det gikk over all forventning. Ingen gikk på ballen, og da innlegget havnet i beina mine, var det bare å kline til, sa en smilende Iversen til NTB.

Imponerte

Steffen imponerte mange lørdag ettermiddag, i sin første kamp på Tottenhams A-lag siden oppgjøret mot Arsenal 28. desember i fjor. Siden har «litj-Ivers» bare fått med seg EM-sluttspillet for U21-lag og en håndfull reservelagskamper. Tirsdag spilte han sin første for sesongen. Resten av tida har gått med til å pleie kneskader.

- Iversen spilte veldig bra ut ifra forutsetningene. Han kom inn, scoret og satte fart i Spurs, sa klubbens tidligere stjernespiss Garth Crooks til NTB.

- Iversen viste at han har noe å tilby, konstaterte Tottenhams fotballdirektør David Pleat som fungerer som manager inntil en ny (sannsynligvis Leeds-sjef George Graham) er på plass.

- Nå tenker jeg bare på å bli frisk og spille meg inn på Tottenham. Det går fint å spille en halv time på dette nivået, men jeg ønsker å bygge meg opp forsiktig. Jeg skal ikke gjøre samme feil som sist, sier Steffen.

  • Gunnar Halle scoret kampens første mål allerede etter tre minutter.

Han fikk stå umarkert og lage 1- 0 til Leeds etter corner. Espen Baardsen i Spurs-målet var sjanseløs på den harde headingen i nettaket.