Steffens nye flamme

Steffen Iversen har fått en syngedame på kroken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Steffen forteller til Adressa at han har hatt en fin sommer og at han har trent strukturert. Men fotballspilleren har også løftet litt på dyna og fortalt regionsavisa om kjærlighetslivet.

- Jeg har fått mer utenfor banen enn jeg hadde de første årene i London, sier han og sikter til kjæresten Anna Crane (27), som han snart blir samboer med.

Paret flytter inn i et fasjonabelt krypinn i London i oktober, ifølge Adressa.

Popdame

Anna Crane er kjent som den ene av partene i popduoen

Masai

i England. Masai slipper en ny singel om kort tid og har samarbeidet med popguttene i Westlife. Ifølge VG er ikke Anna helt ukjent i gamet: Faren hennes hadde førsteplassen på den engelske listetoppen i seks uker på sekstitallet.

- Jeg har kjent henne i mange år. Nå er det blitt mer seriøst, sier Steffen i intervjuet. Kjæresten har allerede vært med hjem til Trondheim og hilst på familien.

- Det er mye å gjøre med oppussing for tiden. Nå er det ikke lenger dager med playstation som eneste å fordrive tiden med. Jeg har fått en bedre rytme utenfor fotballbanen. Det passer meg bra.

FLAMMEN:</B> Anna Crane hjelper Steffen med landslagsforberedelsene.
FORELSKET:</B> Snart blir Steffen samboer i London.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer