Steffens nye framtid i Spurs

Tottenhams nye manager, sveitseren Christian Gross, trengte bare 20 minutter på å overbevise Steffen Iversen: - Han bruker treningsmetoder som likner de jeg kjenner fra Rosenborg. Det har jeg savnet, sier Steffen til Dagbladet.

Gross møtte spillerne for første gang i går. Seansen varte i 20 minutter, men på den tida rakk 43-åringen å påføre bortskjemte Spurs-stjerner hakaslepp, mens unge Iversen bare smilte bredere og bredere. - Jeg gleder meg litt, innrømmer Steffen. Gross innfører nå disiplin 21-åringen minnes fra tida under Nils Arne Eggens ledelse. - Dette nærmer seg det jeg er vant til fra Rosenborg, bekrefter Steffen. Framtida til Spurs:

  • Trening dag etter kamp.
  • Gradvis innføring av to treninger daglig.
  • Slutt på sjaskede bekledning.
  • Punktlighet. - Utradisjonelt her i klubben. Vi har nesten ikke trent, men spillerne er proffe nok til å innordne seg, tror Steffen. - Spillet har ikke fungert, fordi mange skader har ført til stadige forandringer på laget, sier Gross om den begredelige sesongåpningen. Derfor tar han med seg fitness-treneren Fritz Schmid fra Grasshoppers for å redusere klubbens skadefrekvens. # Steffen Iversen