Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffens Wembley-søknad

LONDON (Dagbladet): Tottenham- Aston Villa 1-0. Steffen Iversen var vraket av manager George Graham, men 11 minutter før full tid kastet Graham unge Iversen inn på banen. To minutter før slutt fyrte Steffen av et kanonskudd som slo i rekyl til Tim Sherwood. På tredje forsøk scoret Sherwood seiersmålet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var ikke overraskende at jeg var satt ut, det lå liksom litt i kortene etter den bedrøvelige kampen mot Leeds. Etter den kampen fikk vi ei fryktelig skyllebøtte, og det var bedre i dag, sier Steffen Iversen til Dagbladet.

Tottenham er på sporet av noe stort. Neste helg spiller laget ligacupfinale mot Leicester på Wembley, og nå på tirsdag er det kvartfinale i FA-cupen mot Barnsley. To viktige kamper, som begge kan bringe Tottenham tilbake til Europa.

- Tottenham skal denne uka spille sine kanskje viktigste kamper på sju-åtte år. George Graham har gjort underverker, og motivert oss framover.

- Samtidig bør en så stor klubb som Tottenham ha slike resultater hvert år, på øvre halvdel av tabellen og nå langt i hver eneste cup, sier Steffen Iversen.

Skuffet

Steffen var selvsagt skuffet over bare å få spille 11 minutter på White Hart Lane i går, men var fonøyd med det han presterte på den tida han fikk.

- Det er stor konkurranse om alle plasser i Tottenham nå. Les Ferdinand, Chris Armstrong og jeg slåss om å spille fra start.

- Jeg håper at jeg nå får starte på Wembley, sier Steffen, som har moren sin på besøk.

Tottenham var ikke all verden i går, og hadde periodevis enkelte problemer med Aston Villa. David Ginola var fremragende i 1. omgang, men selv en tryllekunstner med ball blir sliten når han løper og løper.

Fornøyd

Manager George Graham var i strålende humør etter seieren. Som vanlig roste han den ene spilleren etter den andre, og mente seieren faktisk var for liten.

- Steffen trengte hvile, men han er en svært god spiller som har en strålende framtid. Når Steffen er tent og aggressiv, så er han et stort aktivum for Tottenham, sier George Graham til Dagbladet.