Stein i løypa kan ha ødelagt de beste skiene til Hegle Svendsen

- Håper det har gått bra.

STEINETE: Emil Hegle Svendsen i aksjon i Östersund. Men de vanskelige forholdene kan ha ødelagt skiene. Både han og Ole Einar Bjørndalen kan rapportere om mye stein i løypene. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND/NTB SCANPIX
STEINETE: Emil Hegle Svendsen i aksjon i Östersund. Men de vanskelige forholdene kan ha ødelagt skiene. Både han og Ole Einar Bjørndalen kan rapportere om mye stein i løypene. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÖSTERSUND (Dagbladet): Det er ingen tvil om at det ennå vil ta litt tid før vinteren kommer til Östersund for alvor.

Da guttene lørdag gikk sin jaktstart, var det bare i de oppmerkede traseene det var hvitt, og både Ole Einar Bjørndalen og Emil Hegle Svendsen kan fortelle om vanskelige forhold og stein i sporet.

- Bruker de beste På spørsmål fra Dagbladet om han brukte sine beste ski i dag, svarer Svendsen at han gjorde det. Men at det også kan ha hatt sin pris.

- Vi bruker de beste skiene, men vi vil jo helst ikke ødelegge skipar. Vi får håpe det har gått bra med dem, sier han.

- Det er ganske dypt med løssnø i bakkene og en del stein. I tillegg var det nærmest skiicross opp til vanntårnet. Skikkelig vanskelige forhold. Har nok vært utfordrende for dem med det været som har vært. Jeg kjente det lugge til et par ganger så vi får høre hva smørerne sier.

Fryktelig mye stein Bjørndalen biter seg også merke i at forholdene kunne vært bedre, men sier samtidig at han forsikret seg om at utstyret ble ivaretatt.

- Det var fryktelig mye stein. Vi har to par som vi har testet over en lengre periode som vi ikke tør å bruke på dette føret, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer