Steinar Hoen gjør comeback

- Vil så gjerne hoppe på nye Bislett.

(Dagbladet.no): Steinar Hoen, Håkon Särnblom og Steinar Grini gjør comeback som høydehoppere. De vil alle delta i NM i friidrett som går på Bislett Stadion siste helgen i juli, skriver NRK.


Steinar Hoen har norgesrekorden i høyde med 2,36, mens Särnblom hoppet 2,34 på sitt beste. Norgesmesterskapet er di siste årene vunnet med hopp på 2,07.

Men Steinar Hoen håper ikke han vinner.

- Jeg tror vi kan hoppe 2,05-2,10 og håper at vi blir slått, sier Steinar Hoen til NRK.

Ikke i form

Steinar Hoen og Håkon Särnblom vant alle norgesmesterskap mellom 1988 til 1998. Hoen innrømmer at han ikke er like godt trent som i glansdagene.

- Da jeg var på topp var jeg ikke glad da jeg veide over 80 kilo. Nå veier jeg 90 og må ned tre kilo. Mer greier jeg ikke, sier Hoen.

COMEBACK: Her er Steinar Hoen på gamle Bislett i 1997. Nå gjør han comeback på nye Bislett i friidretts-NM i juli. Foto:Scanpix
COMEBACK: Her er Steinar Hoen på gamle Bislett i 1997. Nå gjør han comeback på nye Bislett i friidretts-NM i juli. Foto:Scanpix Vis mer
<B>STRÅLENDE DUO:</B>Håkon Särnblom og Steinar Hoen opnådde sterke resultater internasjonalt. Nå gjør de comback for ei helg.