Steinar Nilsen er ny trener i Brann

- En fantastisk god følelse.

||| (Dagbladet.no): Brann bekrefter på sin hjemmeside at Steinar Nilsen er klubbens nye trener.

— Jeg har fått tilbud fra den klubben jeg ønsker å trene. En fantastisk god følelse å få dette i boks. Jeg føler meg virkelig ønsket på Stadion og gleder meg til å komme i gang, sier Steinar Nilsen selv til Brann.no.

Spillerne er også fornøyd med nyansettelsen.

— Spillerutvalget har vært løpende orientert om prosessen og synes valget av trener er bra. Vi gleder oss til å begynne å jobbe med Steinar når han kommer hit over nyttår, sier kaptein Eirik Bakke.

Også Brann-supporterne er brukbart fornøyde med nyansettelsen. Talsmann for Bataljonen Frode Hellebø omtaler trenervalget som «greit nok» overfor NTB.

- Med Steinar Nilsen som trener forventer vi at Brann skal være med i medaljekampen. Han må få laget ut av den negative trenden slik at vi begynner å vinne fotballkamper igjen. Han vil nok legge om litt på systemet, og så vet vi at han er flink med enkeltspillere. Nilsen får jo også ro siden vi ikke er med i europacupen denne vinteren. I fjor gikk det jo i ett, sier Hellebø.

Nilsen tok en sterk bronsemedalje i Tippeligaen med Tromsø i år, og ga deretter beskjed om at han ville gi seg i klubben.

For riktige å sette en spiss på stemningen, uttalte Nilsen at Tromsø er en «by uten vinnere og vinnerkultur».