BLIR ØVERSTE SPORSSJEF: Trener Steinar Nilsen blir øverste sportslige leder i Brann etter at sportssjef Roald Bruun-Hanssen blir overført til administrasjonen. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
BLIR ØVERSTE SPORSSJEF: Trener Steinar Nilsen blir øverste sportslige leder i Brann etter at sportssjef Roald Bruun-Hanssen blir overført til administrasjonen. Foto: Stian Lysberg Solum, ScanpixVis mer

Steinar Nilsen får all sportslig makt i Brann

Bruun-Hanssen fjernes som sportssjef.

||| (Dagbladet): Brann fjerner Roald Bruun-Hanssen fra jobben som sportssjef. Han skal i stedet være nestleder i administrasjonen i klubben, og stedfortreder for daglig leder Lars Moldestad.

Den nye tittelen til Bruun-Hanssen blir operativ leder/strategisk controller, melder klubben på Brann.no. Det betyr at trener Steinar Nilsen blir øverste sportslige leder i klubben

- Sammen vil Roald, Steinar og jeg arbeide for å effektivisere og forbedre organisasjonen slik at vi kan oppnå de målene Brann har satt seg, sier Moldestad.

Brann har plukket ni poeng på like mange kamper i sesongåpningen. De har vunnet to kamper, spilt tre uavgjort og tapt fire.

Bruun-Hanssen sa under en pressekonferanse i ettermiddag at han ikke føler omorganisering som en mistillit mot ham.

- Nei, overhodet ikke. Jeg får et annet ansvar som kanskje er viktigere for hele organisasjonen, sier Bruun-Hanssen.

Moldestad sier Bruun-Hanssen bedre kan få utnyttet kompetansen sin enn han har fått i stillingen som sportssjef.

- Roald har en videre kompetanse enn å få spillere inn og ut. En kompetanse vi må bruke bedre, sier han.

Moldestad er nestleder i styret, men vikarierer som daglig leder etter at Bjørn Dahl trakk seg fra lederstillingen i midten av april.

Roald Bruun-Hansen ville ikke svare på spørsmål om han så på den nye stillingen som et steg på veien mot å overta som øverste leder i Brann-administrasjonen når den stillingen skal fylles.

FLYTTES: Roald Bruun-Hanssen flyttes fra stillingen som øverste sportslige leder til nestkommanderende i administrasjonen i Brann.
Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
FLYTTES: Roald Bruun-Hanssen flyttes fra stillingen som øverste sportslige leder til nestkommanderende i administrasjonen i Brann. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer