Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steinar Nilsen meniskopereres torsdag

Torsdag ble Milan-backen Steinar Nilsen sparket ned av superstjernen Ronaldo i lokaloppgjøret mot Inter. Den ytre menisken i høyre kne ble ødelagt, og Steinar reiste i dag hjem til Norge for å bli operert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nilsen blir operert torsdag morgen av sin personlige lege Erik Rosenlund i Oslo. Inngrepet fører til at den nybakte proffen får et ufrivillig opphold på minst tre uker.

- Jeg tar ikke dette så altfor tungt, og regner med å være tilbake på banen allerede om tre uker. Det er selvfølgelig aldri hyggelig å bli skadet, men nå får jeg sjansen til å restituere meg litt etter mye tung trening den siste tiden, sier en positiv Steinar Nilsen til NTB.

- Erik Rosenlund har operert meg to ganger tidligere og kjenner knærne mine. Jeg ble derfor enig med Milan-ledelsen om at han skulle operere meg igjen, fortsetter han.

Unødvendig

- Er du irritert på brasilianeren?

- Selvfølgelig, dette var helt unødvendig av ham. Men jeg hadde uflaks. Han traff meg på utsiden av kneet, selvfølgelig akkurat der han ikke skulle, sier Nilsen.

- Men jeg er glad for at det gikk bra i kampen jeg ble skadet. Hadde jeg spilt dårlig, kunne det kanskje blitt vanskeligere å komme tilbake enn jeg tror det blir nå.

Nilsen rakk å fastsette resultatet i cupkampen til 5-0 med et flott frispark før han ble skadd.

Etter en ukes pause starter han treningen igjen, med sykling og løping. Hvis alt går som det skal, kan han være tilbake på banen hjemme mot Piacenza 1. februar. Helgen etter spiller Milan borte mot Lazio.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!