Steinar Nilsen nekter for å ha slått ølglass i ansiktet til bargjest

Men politiet varsler etterforskning av Nilsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Avisa Nordlys meldte i dag at kjent nordlending i helga ble bortvist fra utestedet Åpen bar i Tromsø etter at han skal ha utøvd vold i en kø.

Nå har ledelsen i Tromsø Idrettslag (TIL) sendt ut en pressemelding, der de bekrefter at det var klubbens hovedtrener Steinar Nilsen som ble bedt om å forlate utestedet lørdag kveld.

- Klubben har hatt et møte med ledelsen på utestedet, hvor det framkommer at foranledningen til bortvisningen var et utsagn om at Steinar Nilsen skal ha utøvd vold mot en gjest, heter det i meldingen.

I den første saken, der Nilsen bare ble omtalt som «kjendis», skriver Nordlys at Nilsen forsøkte å snike i garderobekøen på utestedet «Åpenbar» i Tromsø da bråket oppsto.

– En annen person som sto foran i køen sa at han ikke syntes noe om at vedkommende brukte sitt kjendisstempel for å snike i køen, sa et vitne til Nordlys.

– Dette likte ikke kjendisen. Han stilte seg bak mannen i køen, og svarte med å spytte og fråde personen i bokhodet og nakken. Personen som fikk ølglasset i ansiktet snudde seg, og fortalte ham hva han mente om dette. Kjendisen svarte med å knuse et glass i ansiktet på gjesten, forklarte vitnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer