Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steinar Nilsen tar tre nye år i Tromsø

Blir med laget til 1. divisjon.

FORTSETTER: Tromsøs trener Steinar Nilsen har skrevet under ny kontrakt med klubben.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
FORTSETTER: Tromsøs trener Steinar Nilsen har skrevet under ny kontrakt med klubben. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

Tromsø bekreftet tirsdag at Steinar Nilsen er ansatt som klubbens hovedtrener de neste tre sesongene.

Nilsen erstattet Agnar Christensen som TIL-trener 1. oktober, men maktet ikke å redde den daværende eliteserieklubben fra nedrykk. Likevel har partene valgt å fortsette samarbeidet.

Ifølge Nordlys ble erfaring, nettverk, samarbeidsevner, markedstekke, spilleprofil og syn på spillerutvikling nevnt som noen av grunnene for at Tromsø ville fortsette med Nilsen i trenerstolen.

- Det er denne klubben jeg har vokst opp med. Jeg har en enorm følelse for klubben, og det er med stolthet jeg har tatt på meg ansvaret som trener. Vi skal trene hardere, være mer dedikert, løpe mer og presse grenser for å ta klubben videre, sa Nilsen selv under tirsdagens pressekonferanse.

TIL endte nest sist i eliteserien i 2013. I europaligaens gruppespill tok de kun ett poeng. Tirsdag ble det klart at laget åpner 1. divisjon neste sesong med bortekamp mot Fredrikstad.

(NTB)