Steinar Pedersen får gi seg i Start

Blir trener i andredivisjon etter sesongen.

 SNART SLUTT:  Steinar Pedersen har hatt en lang og innholdsrik fotballkarriere. Etter sesongen er det imidlertid slutt for den 38 år gamle sørlendingen. Her i aksjon for sitt tidligere lag Lillestrøm i fjor.  Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
SNART SLUTT: Steinar Pedersen har hatt en lang og innholdsrik fotballkarriere. Etter sesongen er det imidlertid slutt for den 38 år gamle sørlendingen. Her i aksjon for sitt tidligere lag Lillestrøm i fjor. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

38 år gamle Pedersen hadde opprinnelig kontrakt med Start ut 2014, men forsvarsspilleren har nå blitt enig med Jerv om en treårskontrakt, og går vederlagsfritt til den nyopprykkede 2. divisjonsklubben etter denne sesongen.

- Dette er en ny og stor utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på. Jeg har hatt mange fine år i Start som spiller, og også som trener det siste året. Nå gleder jeg meg til et godt samarbeid med Start i framtiden og takker for at klubben gir meg denne muligheten selv om jeg er under kontrakt med dem, sier den påtroppende Jerv-treneren.

- Steinar her gjort en glimrende jobb i Start. Han har alle forutsetninger for en lang karriere som trener. Som både spiller og trener har han fremstått som svært profesjonell og med stor arbeidskapasitet. Han er målrettet og faglig sterk, sier administrerende direktør i Start, Magne Kristiansen.

(NTB)