Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steinar vil bli Sofaligamester

Steinar Sunde gleder seg over nyvinningene i norske Sofaligaen - og kjemper innbitt om ligatittelen i den engelske. Meld deg på gratis nå!

 • Meld deg på i Sofaligaen nå!

  Sunde er sesongens manager i engelske Sofaligaen, med laget «Ikkens team». Han vant divisjon B1 med bare fire gule kort.

  Dermed er han klar for avslutningsesongen i toppdivisjonen, der vinneren tar ligagullet.

  - Det hadde vært hyggelig, men jeg har begynt sesongen dårlig med to uavgjort og ett tap. Det er mange gode lag, jeg er fornøyd med å komme blant de 14 beste, sier 35-åringen fra Sveio.

  I Sofaligan er du den tyggegummiknasende treneren som kommanderer spillerne rundt i din skreddersydde formasjon. Enberøring eller pælming av ballen? Det er opp til deg. Kjøp og selg og bruk og kast.

  - Jeg har brukt samme formasjonen lenge, hvor spillerne venter før de går i angrep. Jeg kjører ballbesittende, med offsidefelle i en 4-4-2-formasjon, sier Sunde som jobber i Sunnhordaland Kraftlag.

  Denne uka ble den morsomme trenerjobben enda mer omfattende. Nå får Sunde også sjansen til å styre sitt eget sofalag med norske spillere.

  - Klart jeg har meldt meg på den norske Sofaligaen. Jeg er kjempefornøyd med forandringene, sofagutta har gjort en veldig god jobb.

  Som mange andre setter han pris på den nye cupturneringen, som avgjør sesongvinnere framover.

  - Det er topp at cupen avgjør, nå har alle nedover i divisjonene en sjanse, sier han.

 • Spill gratis i Sofaligaen helt fram til 19. mai. Meld deg på i Norges eneste fotballstrategispill nå!

  Diskutere spillerkjøp, regler og taktikk? Klikk her for debatt.

ENGELSKE FAVORITTER:</B> Sunde røper at både Danny Murphy og Michael Owen er selvskrevne på lagent hans i den engelske sofaligaen.
<B>NØKKELSKJERM:</B> Her fikser du laget kampklart.
NORSK FAVORITT:</B> Erik Nevland er ikke med, men Peter Kopteff (t.h) og Kristian Sørli fra Viking er inne i Steinar Sundes tropp i Sofaligaen - avdeling Norge.
TAKTIKKBRETT:</B> Du har mange valg når det gjelder spillestil i Sofaligaen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media