Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steinbra!!

OGDEN (Dagbladet): Norge-Storbritannia 7-6. Pål Trulsens siste stein i første ekstraomgang ga norsk seier og økt tro på semifinale. - Vi er her for å ta medalje, sier den norske lagkapteinen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To seirer og ett tap på de tre første matchene er stø kurs mot målet. Sjøl om det så litt skummelt ut mot britene i går kveld. For etter norsk 6-3-ledelse etter åtte omganger og 6-5 etter ni, skulle Pål Trulsen avgjøre matchen med den siste steinen.

Og så bommet han.

- Min feil, sier han. - Men fordi jeg så et par norske journalister på tribunen tenkte jeg at vi like godt kunne spille en ekstra omgang. Og den siste steinen var jo grei, vi vant til slutt, ler Trulsen. Canada er favoritter og har fire millioner spillere. Norge er medaljekandidater med noen få hundre.

- Vi er 250 pluss noen på Oppdal, sier Pål Trulsen.

NB! Finalen i det kanadiske mesterskapet var det mest sette TV-programmet i Canada i fjor.

SISTE STEIN: Den norske curlingskipen Pål Trulsen setter den avgjørende steinen mot Storbritannia. - I OL er det så jevnt at alle kan slå alle, sier Trulsen.
Hele Norges coronakart