Steinlager stråler foran storløp

- Løpet blir meget spennende.

Travhesten Steinlager viser god form foran søndagens Copenhagen Cup.

Onsdag fikk topphesten sitt siste hurtigarbeid.

- Alt så meget fint ut for Steinlager. Det skal være en Steinlager i flott form som stiller til start på søndag, sier eier Knut Olaussen til Travsport.no.

Steinlager står perfekt til. Fra spor tre bør tetsjansen være stor for den norskeide tiåringen som kuskes av Björn Goop.

- Løpet ligger an til å bli meget spennende. Innerst inne håper og tror jeg på tet fra start til mål. Når Steinlager tråkker til for fullt fra start, vil jeg se den hesten som klarer å svare ham opp, sier Olaussen.

Den største utfordringen blir Oiseu de Feux. Den ble toer i Elitloppet og kuskes av Jean Michel Bazire.

- Steinlager er ikke avhengig av tet for å kjempe om seieren. Jeg sier heller ikke nei takk til annet par utvendig. Taktikken overlater jeg fullt og helt til Björn Goop. Han er en av de beste kuskene i Europa. Steinlager er derfor i de beste hender, sier Knut Olausson til travsport.no.

Vinneren av Copenhagen Cup kvitterer ut rundt 680.000 kroner.

VINNERSJANSER I COPENHAGEN CUP: - Når Steinlager tråkker til for fullt fra start, vil jeg se den hesten som klarer å svare ham opp, sier Knut Olaussen. Foto: SCANPIX
VINNERSJANSER I COPENHAGEN CUP: - Når Steinlager tråkker til for fullt fra start, vil jeg se den hesten som klarer å svare ham opp, sier Knut Olaussen. Foto: SCANPIX Vis mer

(NTB)