GLAD I SKI: Kristin Størmer Steira under sin gulletappe på stafetten i VM i Holmenkollen. Det ga tydeligvis mersmak.Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
GLAD I SKI: Kristin Størmer Steira under sin gulletappe på stafetten i VM i Holmenkollen. Det ga tydeligvis mersmak.Foto: Bjørn Langsem/DagbladetVis mer

Steira fortsetter i langrennssporet

Satser i minst to år til.

Kristin Størmer Steira (29) fortsetter langrennskarrieren, skriver Nettavisen.

Steira slet med et tretthetsbrudd i hælen gjennom hele vinteren, og lyktes ikke i VM på hjemmebane i Holmenkollen selv om det ble gull på stafetten.

Før jul ymtet hun frampå om dette kunne bli den siste sesongen som aktiv, og de siste ukene har hun brukt til å vurdere framtida og et mulig liv uten toppidrett.

Enden på visa ble at hun satser i minst to år til. Hun blir helt sikkert tatt ut på det nye langrennslandslaget som presenteres 29. april.

- Hva ble avgjørende?

- Først og fremst det at å gå på ski er det artigste jeg vet, og jeg kan rett og slett ikke tenke meg en bedre jobb akkurat nå. Det har vel egentlig gått i denne retningen en god stund. Da jeg satt hjemme og så skirenn på TV i vinter, merket jeg hvor lyst jeg har til å konkurrere, sa Steira.

Hun føler heller ikke at hun fikk vist fram sitt beste sist vinter.

- Hvis ikke alt går på trynet til vinteren, tenker jeg i hvert fall VM i 2013, og da er det naturlig å ta med OL i 2014. Jeg skulle veldig gjerne hatt en individuell OL-medalje, sier Steira.

(NTB)