STYGGE SCENER: Det så ikke pent ut da Lucio sparket til Stekelenburg i hodet i kampen mellom Inter og Roma. Foto: AP Photo/Luca Bruno
STYGGE SCENER: Det så ikke pent ut da Lucio sparket til Stekelenburg i hodet i kampen mellom Inter og Roma. Foto: AP Photo/Luca BrunoVis mer

Stekelenburg ut på båre etter spark i hodet

Lucio klaget på det gule kortet han fikk for sparket etterpå.

(Dagbladet): Inter-Roma 0-0 (0-0)

Maarten Stekelenburg fikk seg en stygg smell i duell med midtstopper Lucio, og ble båret ut på båre allerede etter 18 minutter.

Lucio forsøkte å nå ballen etter et oppspill, men traff istedet hodet til Stekelenburg som slo seg bevisstløs i duellen. Etterpå klaget midtstopperen på at han fikk et gult kort for episoden.

Brasilianeren kan heller prise seg lykkelig over at han fikk fullføre kampen.

Keeperen skal senere ha kommet til bevissthet igjen etter episoden, og det er ikke kjent hvor alvorlig skaden til sisteskansen er.

To defensive lag Det var to defensive lag som møttes til dyst i kveldens kamp. Det har vært snakk om krise i begge leirene etter at lagene gikk på en smell i den første serierunden.

Hele kampen bar preg av nervøst spill mellom to lag som ikke tok de store sjansene i frykt for å tape kampen. Da Inter trengte scoring valgte trener Gasperini å bytte ut Diego Forlan til fordel for Muntari. Noe Inter-fansen ikke satte pris på.

Pipekonsert Like før slutt fikk stjernespilleren Sneijder en kjempesjanse til å score, men skuddet ble reddet på streken av Simon Kjær.

Inter er nok mest skuffet over resultatet i kveld. Laget har ikke vunnet noen av de tre siste kampene.

Da dommeren blåste i fløyte kom det en massiv pipekonsert fra hjemmefansen. De er ikke fornøyd med trener Gasperini, som lever på lånt tid.

KLAGET: Lucio klaget etterpå på det gule kortet han fikk i situasjonen. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
KLAGET: Lucio klaget etterpå på det gule kortet han fikk i situasjonen. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE Vis mer