Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stem fram klubben din!

Nå starter årets låring.

KLUBBEN I MITT HJERTE: Rosenborg vant klassen for spesialidrettslag over 100 medlemmer i fjor. Men i de fem foregående avstemningene har vi fått vinnere fra hele landet med alt fra storklubber som nettopp Rosenborg og Vålerenga, lokalklubbene Brodd, Hemnes IL og Roterud til kameratgjengene i Siddis og Godfoten FK. Nå er det på tide å stemme igjen.
Foto: Ned Alley / SCANPIX
KLUBBEN I MITT HJERTE: Rosenborg vant klassen for spesialidrettslag over 100 medlemmer i fjor. Men i de fem foregående avstemningene har vi fått vinnere fra hele landet med alt fra storklubber som nettopp Rosenborg og Vålerenga, lokalklubbene Brodd, Hemnes IL og Roterud til kameratgjengene i Siddis og Godfoten FK. Nå er det på tide å stemme igjen. Foto: Ned Alley / SCANPIX Vis mer

||| er det igjen tid for å løfte fram din egen klubb. Sammen med Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske Komite, Norsk Tipping og P4 arrangerer Dagbladet avstemningen Klubben i mitt hjerte der vi ønsker å mobilisere alle krefter rundt det lokale idrettsarbeidet. På Dagbladet.no kan du stemme fram klubben din helt fram til fredag 20.november kl.12.00 og bidra til at den vinner opp til 100 000 kroner i utstyr.

Her kan du stemme!

SJANSE FOR ALLE:

I Klubben i mitt hjerte har alle landets over 11 000 ulike idrettslag muligheten til å vinne fordi vi har delt inn konkurransen i fem klasser etter størrelse og aktivitet:

KLASSE 1: Fleridrettslag med flere enn 500 medlemmer. Her får vinneren 100 000 kroner til utstyr, mens nummer to får 25 000 kroner.

KLASSE 2: Fleridrettslag med færre enn 500 medlemmer. Beste klubb får utstyr for 75 000 kroner. Andreplassen gir 25 000 kroner.

KLASSE 3: Særidrettslag med flere enn 100 medlemmer. Vinneren får 50 000 kroner til ustyr, mens nummer to får 25 000 kroner.

KLASSE 4: Særidrettslag med færre enn 100 medlemmer. Flest stemmer gir 25 000 kroner til utstyr, mens nest best gir 10 000 kroner.

KLASSE 5: Bedrifts -og studentidrettslag. Her får vinneren utstyr for 25 000 kroner og andreplass gir 10 000 kroner.

LETT Å STEMME:

Gå rett på Dagbladet.no der du enkelt finner stemmelinken på fronten. Let fram din klubb på riktig fylke, skriv stemmekode og få direkte beskjed om at stemmen din er registrert. Stort enklere kan det ikke bli å stemme fram favorittklubben til en god plassering.

FÅ MED HELE LOKALMILJØET:

Klubben i mitt hjerte er tida for å vise hva den enkelte idrettsklubben betyr der du bor. Over hele landet jobbes det for å stemme favorittlaget høyest mulig på listene. Lag plakater, få med hele familien, bruk e-mail og Facebook; her setter bare fantasien grenser.
Underveis finner du oversikten over de ulike klassene i papirutgaven til Dagbladet og hele tida kan du følge utviklingen på Dagbladet.no.

VINNERNE KÅRES 21.NOVEMBER:

I Dagbladet og på Dagbladet.no presenteres vinnerne lørdag 21.november. Da har opp mot 200 000 stemt fram Norges mest populære idrettsklubber.
I de fem foregående avstemningene har vi fått vinnere fra hele landet med alt fra storklubber som Rosenborg og Vålerenga, lokalklubbene Brodd, Hemnes IL og Roterud til kameratgjengene i Siddis og Godfoten FK.
Felles for alle vinnerne har vært gleden over å stemme fram sitt idrettsmiljø. Nå har du sjansen helt fram til fredag 20.november kl.12.00

Her kan du stemme!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media