Stem på din favorittklubb

I natt starter Norges største idrettsavstemning. Skaff stemmer og utstyr til din hjerteklubb!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stem på din favorittklubb her!

I fjor var over 150 000 med på avstemningen Klubben i mitt hjerte. Du kan stemme fra klokka 00.01 i natt!

Fram til fredag 18.november kl.12.00 er stemmelokalet her på Dagbladet.no og Sport.no åpent.

Finn fram din favorittklubb blant Norges mer enn 7 600 forskjellige idrettslag og så er det bare å stemme.

For at alle klubbene uansett størrelse, idrettsgren eller beliggenhet skal ha sjansen til å vinne, har vi delt avstemningen i fire ulike klasser:

KLASSE 1: Fleridrettslag med mer enn 500 medlemmer.

Her finner du de fleste store klubbene fra byene. I fjor ble denne klassen vunnet av Brodd IL fra Stavanger foran NTNUI fra Trondheim, og nå konkurrerer klubbene om en førstepremie på 100 000 kroner i fritt valgt utstyr fra Adidas. Nummer to i denne klassen får utstyr for 25 000 kroner.

KLASSE 2: Fleridrettslag med færre enn 500 medlemmer.

Barneidrettsgruppa i Hemnes var blant vinnerne i fjor. Foto: Trond Kenneth Larsen
Barneidrettsgruppa i Hemnes var blant vinnerne i fjor. Foto: Trond Kenneth Larsen Vis mer

Dette er virkelig Norge Rundt-klassen med flere tusen lag fra byer, tettsteder og bygder over hele landet. Sist gang fikk Hemnes fra Nordland flest stemmer, fulgt av Norborg og Vaulen. Vinneren her får 75 000 kroner i fritt valgt Adidas-utstyr, men det blir 25 000 kroner til andreplassen.

KLASSE 3: Spesialklubber med over 100 medlemmer.

Klassen for de mest populære publikumslagene. Regjerende mester er Vålerenga Fotball som i fjor snek seg foran Sportsklubben Brann, med Fredrikstad Fotballklubb og Rosenborg på plassene bak. Seierspremien er på 50 000 kroner i fritt valgt Adidas-utstyr, med 25 000 kroner i utstyr til andreplassen.

KLASSE 4: Spesialklubber med under 100 medlemmer.

Her er klubbene som driver med nye spennende idrettsgrener selv om fjorårsvinnerne var kameratgjengen fra Godfoten utenfor Bergen som spiller fotball fulgt av volleyballspillerne i Sofiemyr VBK. Blant de tjue beste i fjor, var det imidlertid både bueskyttere, amerikansk fotball, paraglidere, cheerleadere, pistolskyttere, innebandyspillere pluss en modelbilklubb fra Grenland. Vinneren her får 25 000 kroner i Adidas-utstyr, men det blir 10 000 kroner til nummer to.

I tillegg til vinnerne, vil vi gi premiesjanser til alle klubber som klarer å skaffe over 100 stemmer. Adidas stiller med utstyr for 20 000 kroner til tre utvalgte blant disse klubbene.

Dessuten får en fotballklubb en spesialpremie. Snart presenterer Adidas den nye ballen som skal brukes i Tyskland-VM til sommeren. Vi trekker derfor en fotballklubb som får 20 000 kroner til å skaffe seg disse ballene.

Klubben i mitt hjerte arrangeres av Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Norsk Tipping og Dagbladet fordi vi ønsker å styrke hverdagsarbeidet i norsk idrett. Vi tror ganske enkelt at det å drive idrett sammen gir oss bedre helse og gode opplevelser.

Det er en bra grunn til å stemme fram din hjerteklubb.

Hvordan det går underveis i avstemningen kan du lese på sporten i Dagbladets papirutgave. Der finner du hver dag fra mandag 7.november oversikten over de 20 beste lagene i hver klasse.

Godt valg!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer