Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stem på Europas drømmelag

Ronaldinho eller Deco? Cech eller Buffon? Henry eller van Nistelrooy - eller kanskje begge to? Nå kan du stemme fram de 11 spillerne du mener var best i 2004.

Dagbladet har satt opp sin førsteellever for 2004. Bakgrunnen er en avstemning Det europeiske fotballforbundet har på sin hjemmeside www.uefa.com. I alt 55 spillere og fem trenere er nominert fram av europeiske fotballjournalister, og lesernes dom vil offentliggjøres 16. januar.

På Dagbladets lag er 32 år gamle Pavel Nedved et soleklart valg som venstreving. Nedved er også den eneste spilleren over 28 år som har kommet med. Bortsett fra han er laget preget av unge spillere - akkurat som dagens internasjonale fotball.

Mens den offensive lagdelen består av mange tunge navn, er det et par overraskelser i forsvar. Talentfulle Giourkas Seitaridis representerer EM-vinner Hellas på høyreback, mens Petr Cech danker ut Gianluigi Buffon i mål.

Portugal er best representerte nasjon etter Ports Champions League-seier og EM-sølv på hjemmebane. Chelsea er best representerte klubb med to spillere og trener José Mourinho.

SPISS: Thierry Henry var et soleklart valg da Dagbladet valgte sitt drømmelag.
MIDSTOPPER: Det var også Carles Puyol som spiller i Barcelona
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media