Folkets Idrettspris 2021:

Stem på Folkets Idrettspris 2021

Disse er nominert.

NOMINERT: Karsten Warholm satte ny verdensrekord i OL i Tokyo. Han er også nominert i Folkets Idrettspris 2021. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladeg
NOMINERT: Karsten Warholm satte ny verdensrekord i OL i Tokyo. Han er også nominert i Folkets Idrettspris 2021. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladeg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet skal også i år dele ut Folkets Idrettspris, stemt fram av våre lesere.

2021 har vært et år med store norske idrettsprestasjoner. Verdensrekorder, OL-gull og haugevis med mesterskapsmedaljer har preget det norske idrettsåret.

Avstemningen er åpen fram til 22. desember. Vinneren offentliggjøres i Dagbladet 24. desember. Du kan stemme på din favoritt nederst i denne saken.

Her er de nominerte:

Karsten Warholm (25), friidrett:

I årets sesong var det OL i Tokyo som var det store målet for Karsten Warholm. Han innfridde det norske folks forventninger og tok OL-gull i 400 meter hekk. I det samme løpet løp Warholm så fort at det ble verdensrekord. 45.94 er nå verdensrekorden, og han er med det første menneske til å løpe distansen på under 46 sekunder.

Jakob Ingebrigtsen (21), friidrett:

For Jakob Ingebrigtsen var OL i Tokyo også årets store mål. Der imponerte han med å slå sin store konkurrent, Timothy Cheruiyot for første gang i karrieren på 1500 meter. Det resulterte i et OL-gull til den yngste løpebroren i Ingebrigtsen-familien. Vinnertida ble 3.28,32. Han slo dermed sin gamle personlige rekord på 3.28,68 - og satte ny europeisk og olympisk rekord i samme slengen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer