Folkets Idrettspris 2021:

Stem på Folkets Idrettspris 2021

Disse er nominert.

NOMINERT: Karsten Warholm satte ny verdensrekord i OL i Tokyo. Han er også nominert i Folkets Idrettspris 2021. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladeg
NOMINERT: Karsten Warholm satte ny verdensrekord i OL i Tokyo. Han er også nominert i Folkets Idrettspris 2021. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladeg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet skal også i år dele ut Folkets Idrettspris, stemt fram av våre lesere.

2021 har vært et år med store norske idrettsprestasjoner. Verdensrekorder, OL-gull og haugevis med mesterskapsmedaljer har preget det norske idrettsåret.

Avstemningen er åpen fram til 22. desember. Vinneren offentliggjøres i Dagbladet 24. desember. Du kan stemme på din favoritt nederst i denne saken.

Her er de nominerte:

Karsten Warholm (25), friidrett:

I årets sesong var det OL i Tokyo som var det store målet for Karsten Warholm. Han innfridde det norske folks forventninger og tok OL-gull i 400 meter hekk. I det samme løpet løp Warholm så fort at det ble verdensrekord. 45.94 er nå verdensrekorden, og han er med det første menneske til å løpe distansen på under 46 sekunder.

Jakob Ingebrigtsen (21), friidrett:

For Jakob Ingebrigtsen var OL i Tokyo også årets store mål. Der imponerte han med å slå sin store konkurrent, Timothy Cheruiyot for første gang i karrieren på 1500 meter. Det resulterte i et OL-gull til den yngste løpebroren i Ingebrigtsen-familien. Vinnertida ble 3.28,32. Han slo dermed sin gamle personlige rekord på 3.28,68 - og satte ny europeisk og olympisk rekord i samme slengen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.