Stem på månedens beste spiller!

Ørjan Berg, Daniel Berg Hestad eller Vålerenga-keeper Øyvind Bolthof? Du kårer månedens spiller i august.

Sogndals Raoul Koakou smaker på suksess

Hvilken spiller var best i Tippeligaen i august? Det kan DU være med å stemme frem på sms.

Send BESTE (kanditatnummer) til 1937. EKS: BESTE 4 til 1937 (kr 5,- pr stemme)

Du kan også stemme på her på www.dagbladet.no/sport, ved å klikke på din kandidat på avstemningen til høyre.

Du kan stemme fram til fredag kl. 12.00

En spiller må ha spilt minst 2/3 av kampene for å komme med i vurderingen. Ved lik poengsum er følgende kriterier lagt til grunn: Flest spilte kamper, høyeste enkeltsum og best karakter sist kamp (form). Poengene er fra Dagbladets spillerbørs.

  • 1. Ørjan Berg, Rosenborg. Snitt: 6,67 (7-6-7) Har hatt en stor måned og er svært delaktig i at Rosenborg er tilbake i siget. Trøndernes viktigste spiller med sin løpskapasitet og pasningsstyrke. Det norske folket ønsker Ørjan tilbake på landslaget, men Rosenborgspilleren sier dessverre DEFINITIVT nei til Nils Johan Semb.
  • 2. Daniel Berg Hestad, Molde. Snitt: 6,5 (7-5-7-7) Kreativ, teknisk spillefordeler på Moldes midtbane. Berg Hestad ble kåret i august til banens beste spiller i kampene mot både Lyn og Bryne. Han er så stabilt god i øyeblikket at trener Gunder Bengtsson mener han fortjener en landslagssjanse. Viktig brikke i Moldes kamp om medaljer i årets Tippeliga.
  • 3. Raoul Kouakou, Sogndal. Snitt: 6,0 (7-4-5-6) Midtstopper og landslagsspiller fra Elfenbeinskysten. Stor, rask og teknisk god til tross for at han bare er 22 år. Sogndal har fått en opptur etter at Kouakou ble plassert på stopperplass. Kouakou kan vel derfor med rette kalles en redningsmann.
  • 4. André Muri, Stabæk. Snitt: 6,0 (5-6-7) Midtstopper som bare ble bedre og bedre i august. Stille og beskjeden utenfor banen, men solid og sikker på banen. Plasseringssikker, kompromissløs og binder Stabæk-forsvaret flott sammen.
  • 5. Øyvind Bolthof, Vålerenga. Snitt: 6,0 (7-7-5-5) Bolthof har gradvis kjempet seg inn etter å ha levd i skyggen av Morten Bakke. Nå er Bolthof blitt Kjetil Rekdals førstevalg. Bolthof er god på streken og har vokst i feltarbeidet. Han opptrer med god selvtillit på banen.
  • 6. Erik Hoftun, Rosenborg. Snitt: 6,0 (5-5-8-6) Etter en svak start på sesongen har endelig Hoftun funnet formen. Han har reist seg på en imponerende måte og vist hvor viktig han er for Nils Arne Eggens lag. RBK har blitt mye tryggere defensivt etter at Hoftun kom tilbake i godt, gammelt slag.
  • 7. Knut Henry Haraldsen, Vålerenga. Snitt: 5,8 (6-6-5-6-6) Startet sesongen med å få beskjed fra Kjetil Rekdal om å finne seg ny klubb. Haraldsen har svart med å spille som om hver kamp var en cupfinale, og har vokst i takt med tilliten fra Rekdal. Haraldsen er konge i lufta og kompenserer manglende hurtighet med god plasseringsstyrke og rette taktiske valg.
  • 8. Dagfinn Enerly, Rosenborg. Snitt: 5,8 (7-6-4-6) Gir Rosenborg løpsstyrke og sting på kanten. Enerly kan minne litt om en ny og moderne variant av Jahn Ivar «Mini» Jakobsen. Enerly er en rask spiller med gode innlegg som er tilbake for fullt etter skade.
  • 9. David Ljung, Molde. Snitt: 5,75 (6-5-6-6) Stabil spiller med et høyt minstenivå, ifølge trener Gunder Bengtsson. Som karakterene fra spillerbørsen viser, spiller nesten aldri Ljung en svak kamp. Svensken er en fysisk sterk kampspiller som er dyktig til å lese spillet.
  • 10. Erik Fuglestad, Viking. Snitt: 5,67 (6-5-6) Dyktig som ballfordeler og ballvinner på midten. Fungerer best sammen med Bjarte Lunde Aarsheim. Da tar Fuglestad det defensive ansvaret, mens Aarsheim jobber offensivt. Fuglestad signerte også nylig ny kontrakt med Viking.
<B>KANDIDAT 2:</B> Fortjener Daniel Berg Hestad tittelen «Månedens spiller» for august.
<B>KANDIDAT 5:</B> Fortjener Øyvind Bolthof tittelen «Månedens spiller» for august.
<B>KANDIDAT 8:</B> Fortjener Dagfinn Enerly tittelen «Månedens spiller» for august.