Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stem på månedens spiller!

Odd Grenland-spiller Ronny Deila ble kåret til månedens spiller i juni av Dagbladets lesere. Bli med å stemme fram månedens spiller for juli.

1: Magnus Powell, LSK, 6,8,9,6 : 7,25
Fortsetter sin strålende sesong og er på delt førsteplass på toppscorerlisten. Har to ganger denne måneden vært på rundens lag. Scoret fire ganger mot Strømsgodset på Åråsen.

2: Clayton Zane,LSK, 7,7,6 : 6,66
Deler toppscorertronen med lagkamerat Powell. Begge har tolv fulltreffere hver. Zane er en stadig trussel for motstandernes forsvar og sammen utgjør LSK-duoen et fryktet spisspar.

3: Roar Strand, RBK, 6,8,6,6: 6,5
Rosenborgs løpsmaskin har funnet formen. Fikk åtter i kampen mot Viking på Lerkendal der han spilte strålende.

4: Roy Wassberg,Brann, 6,6,7: 6,33

Klippen i Branns midtforsvar. Har funnet formen og står fram som en ruvende kaptein. Plasseringssterk og solid ballvinner.

5: Tor Egil Horn,Bodø/Glimt, 5,7,6,7: 6,25
Ble kåret til banens beste i 3- 2- seieren over Molde. Har ellers vist stabil og god form i juli måned. Viktig brikke i Glimts kamp for å unngå nedrykk.

6: David Hanssen,SIF, 6,5,8,6: 6,25
Har spilt strålende for Strømsgodset i juli. Hissig ballvinner som må være et stort irritasjonsmoment for sine motstandere. Scoret blant annet to praktmål mot Lillestrøm på Åråsen. Var også svært sentral da Stabæk ble slått på Marienlyst.

7: Ivar Rønningen,Brann, 6,6,6,7: 6,25
Blir av Erik Thorstvedt beskrevet som en potensiell ny landslagskeeper. Har vokst enormt etter at han ble Branns førstekeeper. Flink til å sette i gang raske angrep og solid på de fleste måter.

8: Svante Samuelsson,Brann, 6,6,6,7: 6,25

Teitur Thordarsons midtbanedirigent. Bidrar positivt for laget både offensivt og defensivt. Banens beste i 3- 0-seieren mot Bryne på Jæren.

9: Fredrik Kjølner,Bodø/Glimt, 5,6,7,6: 6,0
Viktig og kompromissløs midtstopper som har blomstret opp i Glimt etter overgangen fra Molde. Er i tillegg en trussel for motstanderne på dødballer.

10: Alex Valencia, Brann, 4,7,7,6: 6,0

To ganger på rundens lag. En spiller Brann-supporterne vil få mye glede av i tida fremover. Slår delikate innlegg fra sin kantposisjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media