Stem på månedens spiller!

Berg, Basma eller Fjørtoft - hvilken spiller var best i Tippeligaen i april? Det kan DU være med og bestemme.

En spiller må ha spilt minst 2/3 av kampene for åkomme med i vurderingen. Ved lik poengsum er følgende kriterier lagt til grunn: Flest spilte kamper, høyeste enkeltsum og best karakter sist kamp (form). Poengene er fra Dagbladets spillerbørs.

Gi din stemme på i avstemningen til høyre. Eller stem via SMS: send dbpoeng spillerens nr. til 1960. Du kan stemme fram til fredag klokka 12.00.

Tjenesten koster fem kroner.

Kandidatene for april:

 • Dime Jankulovski, Start
  Snitt: 6,7 (7- 7- 6)
  Start gjorde et scoop da de sikret seg den gode svensken, som Dagbladet mener har vært Tippeligaens beste spiller etter de tre første kampene. Jankulovski har også spilt seg inn i keeperdiskusjonen til den svenske VM-troppen.
 • Karl O. Fjørtoft, Molde
  Snitt: 6,3 (6- 6- 7)
  Har vært en drivende offensiv og defensiv kraft på midtbanen for et Molde-lag som har fått en sterk start på sesongen. Utfyller Daniel Berg Hestad på en perfekt måte.
 • Christer Basma, RBK
  Snitt: 6 (4- 5- 9)
  Praktkamp da det endelig løsnet for RBK lørdag og ble av Dagbladet belønnet med den eneste 9-ern på børsen så langt i sesongen. Beste enkeltkamp i Tippeligaen, men er han månedens spiller for april?
 • Bengt Sæternes, B/Glimt
  Snitt: 6 (5- 7- 6)
  Pangstart på sesongen for Sæternes: Er toppscorer i Tippeligaen med fire scoringer og ligger på tabelltoppen med Bodø/Glimt. Sterk i kroppen, god på hodet og er konstant målfarlig.
 • Jonny Hanssen, Lyn
  Snitt: 6 (8- 6- 4)
  Åpnet forrykende med en 8-er på Dagbladets børs i seriepremieren, og har vært på rundens lag to av tre ganger. Fikk det tøft mot RBK sist, men er viktig på Lyns midtbane.
 • Ronny Deila, Odd
  Snitt: 6 (6- 6- 6)
  Matchvinner for Odd to minutter før slutt mot Moss søndag, men midtstopperen har også vært en defensiv bauta for skienslaget. Gjør få feil, og er også en viktig offensiv spiller for Odd.
 • Tobias Carlsson, Molde
  Snitt: 5,7 (5- 5- 7)
  Robust og sterk midtstopper som sammen med landsmannen David Ljung har gjort det tett i Molde-forsvaret. Gir aldri motstanderne en centimeter eller ett sekund fri.
 • Terje Leonardsen, Start
  Snitt: 5,7 (5- 5- 7)
  Startet sesongen som venstreback, men scoret begge Starts mål da han ble flyttet fram i angrepet mot Brann søndag. Arbeidssom og flink til å holde på ballen. Fortsetter nok som spiss.
 • Ørjan Berg, RBK
  Snitt: 5,7 (5- 6- 6)
  Har ikke vært på Rundens lag i Dagbladet i de tre første kampene, men spiller likevel aldri en dårlig kamp. Kommer nok til å være med i kampen om å bli Årets spiller.
 • Runar Berg, B/Glimt
  Snitt: 5,7 (5- 6- 6)
  Runars utsøkte pasningsfot har vært nest sist på fire av Bodø/Glimts scoringer så langt. Det kloke fotballhodet var uønsket i Italia, men dominerer stort i Norge.
<B>HJEMME I GLIMT:</B> Runar Berg har overbevist i den gule trøya siden han kom hjem fra profflivet.
MÅLMASKINEN:</B> Christer Basma nettet to ganger mot Lyn, da RBK tok sin første seier denne sesongen.