Stem på månedens spiller!

Olsen, Hagen, Karadas eller Ødegaard? Du bestemmer hvilken spiller som var best i Tippeligaen i mai.

En spiller må ha spilt minst 2/3 av kampene for å komme med i vurderingen. Ved lik poengsum er følgende kriterier lagt til grunn: Flest spilte kamper, høyeste enkeltsum og beste karakterer fra sist kamp (form).

Gi din stemme i avstemningen til høyre, eller via SMS: Sendt dbpoeng spillerens nr til 1960.

Du kan stemme fram til lørdag kl. 12. SMS-tjenesten koster fem kroner.

 • 1. Ørjan Berg, Rosenborg Snitt: 6,3 (8- 6- 7- 6- 7- 4)
  På rundens lag to ganger i mai, og viste spesielt i andre halvdel av mai at han er på vei tilbake mot god, gammel form. En ballvinner av rang.
 • 2. Jonny Hanssen, Lyn Snitt: 6,2 (7- 5- 6- 8- 5- 6)
  Gjør stort sett alt riktig og er en av hovedgrunnene til at Lyn er serie-leder når en tredjedel av sesongen er unnagjort. Spiller med stort hjerte.
 • 3. Martin Andresen, Stabæk Snitt: 6 (6- 7- 4- 7- 6- 6)
  Styrer Stabæks midtbane på en elegant måte, og er gjerne den som rydder opp bakover og står bak de lekreste pasninger i angrep.
 • 4. Christian Wilhelmsson, Stabæk Snitt: 6 (7- 7- 5- 6- 4- 7)
  Artist og publikumsfavoritt som skaper hodebry for alle lag. Spiller på små marginer, men det blir alltid farlig når han lykkes. Er også målfarlig.
 • 5. Petter Furuseth Olsen, Brann Snitt: 6 (3- 7- 7- 7- 6)
  Markerte seg i en måned som bød på solide oppturer og nedturer for Brann. Alltid uforutsigbar med sin store fart og er flink til å skape sjanser på egen hånd.
 • 6. Roy Wassberg, Brann Snitt: 5,8 (5- 6- 7- 6- 7- 4)
  Branns viktigste og beste forsvarsspiller. Plasseringssterk og en betongkloss i duellene langs bakken og i lufta. Flink til å starte angrep bakfra.
 • 7. Erik Hagen, Vålerenga Snitt: 5,8 (7- 6- 5- 6- 5)
  Én gang på Rundens lag i mai, og er jevnt god hele tida. Går aldri av veien for en real duell, sprer selvtillit og styrer forsvaret elegant.
 • 8. Azar Karadas, Rosenborg Snitt: 5,8 (6- 5- 7- 5- 6)
  Kompromissløse Karadas er vond å bryne seg på, og har sammen med Ørjan Berg vært RBKs beste spiller så langt denne sesongen. Scoret også mot Start.
 • 9. Thomas André Ødegaard, Lyn Snitt: 5,7 (5- 6- 5- 7- 6- 5)
  Slapp inn fem mot Stabæk sist, men så bare tre baller bak seg i de fem andre kampene i mai. Har reddet flere poeng med avgjørende redninger.
 • 10. Emille Baron, Lillestrøm Snitt: 5,7 (5- 6- 6- 5- 6- 6)
  LSKs fargerike keeper kom ikke til VM, men ifølge Dagbladets børs har han sammen med Thomas Ødegaard vært Tippeligaens beste keeper i mai. To ganger på Rundens lag.
<B>KANDIDAT NR. 8:</B> RBKs Azar Karadas.
<B>KANDIDAT NR. 7:</B> Vålerengas Erik Hagen.
<B>KANDIDAT NR. 3:</B> Stabæks Martin Andresen