Stem på månedens spiller!

Uwe Rösler, Erik Nevland eller Jonny Hanssen? Du bestemmer hvilken spiller som var best i Tippeligaen i oktober.

En spiller må ha spilt minst 2/3 av kampene for å komme med i vurderingen. Ved lik poengsum er følgende kriterier lagt til grunn: flest spilte kamper, høyeste enkeltsum og best karakter sist kamp. Poengene er fra Dagbladets spillerbørs.

Gi din stemme på avstemningen til høyre eller SMS: send dbpoeng spillerens nr til 1960.

Du kan stemme fram til onsdag klokka 12.00. Tjenesten koster fem kroner.

  • Her er kandidatene:

1. Erik Nevland , Viking

Snitt: 6,5 (6-7)

Scoret i begge de to siste serierundene, og viste med noen elegante tekniske oppvisninger at han var i god form på slutten av sesongen. Et stort aktivum i angrep.

2. Jonny Hanssen , Lyn

Snitt: 6,3 (7-6-6)

Har i hele år vist at han ikke bare har det i beina. En av Norges beste pasningsleggere, og har vært en gjenganger i nominasjonene til Månedens spiller.

3. Brede P. Hangeland , Viking

Snitt: 6,3 (6-7-6)

Kom på Rundens lag i Dagbladet i alle tre kampene i oktober. Allsidig og robust midtstopper av høy klasse, som har fylt hullet etter Hannu Tihinen. Gjør nesten aldri feil.

4. Tommy Stenersen , Stabæk.

Snitt: 6 (5-7-6)

Arbeidsjern med stor rekkevidde og høy moral. Pasningssikker type som ofte blir undervurdert. Sterk defensivt og kreativ offensivt.

5. Ståle Stensaas , RBK

Snitt: 6 (6-6)

Inn og ut av RBK-laget, og gjør noen rare feil av og til. Men bidrar sterkt både offensivt og defensivt med sin store rutine.

6. Roar Strand , RBK

Snitt: 6 (6-6)

Ikke på Rundens lag i oktober, men er likevel kandidat som Månedens spiller fordi han kanskje er den jevneste av alle RBK-ere. Spiller aldri en dårlig kamp.

7. Tryggvi Gudmundsson , Stabæk.

Snitt: 6 (5-7-6)

Scoret tre mål på de to siste kampene, og endte som nummer to på toppscorerlista, med 15 mål. På Rundens lag etter to av tre oktober-kamper.

8. Trond Fr. Ludvigsen , RBK. Snitt: 6 (7-5)

Scoret et viktig mål mot Stabæk 6. oktober og ett i ydmykelsen av Brann i siste serierunde. Etter en ujevn start i RBK-trøya brukte lyn-vingen de siste kampene til å vise hva er god for.

9. Christian Wilhelmsson , Stabæk

Snitt: 6 (6-5-7)

Scoret i de to siste kampene, og er involvert i nesten alt som skjer offensivt. Så god at han noen ganger dribler litt ekstra for moro skyld.

10. Uwe Rösler , LSK

Snitt: 5,7 (7-6-4)

Har vært en enorm suksess i LSK siden han kom i juli. Fem mål i oktober og ni totalt på ti kamper. På Rundens lag to ganger i oktober.

<B>MÅNEDENS SPILLER?</B> Erik Nevland
<B>MÅNEDENS SPILLER?</B> Uwe Rösler